Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Φιλιατρά: Ο Γύρος της Πελοποννήσου κατέληξε στα Φιλιατρά [ ΦΩΤΟ + VIDEO ]

Τον γύρο της Πελοποννήησου έκανε το τριήμερο Παρασκευή Σάββατο Κυριακή μια ομάδα 30 ποδηλατών όπου συμμετείχαν σε ένα Event που διοργάνωσε το 48x17 Cycles για το τελευταίο τριήμερο του Μαΐου.
Μια εκδρομή.....

που ήταν μια τριήμερη περιπέτεια  άφησε κατά γενική ομολογία άριστες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες.
Η εκδρομή που διοργανώθηκε χωρίστηκε σε τρία κομμάτια με έναρξη από τα Ίσθμια και κατάληξη τα Φιλιατρά με ενδιάμεσες διανυκτερεύσεις.

Συγκεκριμένα το τριήμερο - περιπέτεια περιελάμβανε τις εξής διαδρομές:

Ίσθμια - Άστρος Κυνουρίας όπου εκεί διανυκτέρευσαν κάνοντας camping
Άστρος - Καρύταινα όπου στην Καρύταινα τους προσέφεραν χυλοπίτες και διανυκτέρευσαν
και σήμερα Κυριακή πραγματοποίησαν το τελευταίο κομμάτι της Διαδρομής Καρύταινα - Φιλιατρά όπου έφτασαν στον προορισμό τους περίπου στις 4 το απόγευμα.

Στον πύργο του Άϊφελ στα Φιλιατρά βρέθηκε για να υποδεχτεί τους ποδηλάτες ο όμιλος Δράσεων και πολιτισμού να τους καλωσορίσουν με ένα μπουκάλι νερό και το τοπικό γλυκό Δίπλες αλλά και για να τους επαινέσουν για την προσπάθεια τους. Όμως οι ποδηλάτες γεύτηκαν και το Φιλιατρινό καρπούζι που είναι από τα πιο πρώϊμα.
Παρόν στην υποδοχή ήταν και ο δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας όπου συνεχάρη τους ποδηλάτες για το κουράγιο τους να κάνουν τόσο μεγάλη απόσταση.

Κατα γενική ομολογία ήταν μια απολαυστική διαδρομή όπου γνώρισαν πολλά μέρη στο πέρασμα τους και αποκόμισαν τις καλύτερες εμπειρίες και εικόνες.

Αφού τερμάτισαν όλοι το πρόγραμμα συνεχιζόταν με επίσκεψη στην Αγία κυριακή όπου θα κατέληγαν για φαγητό στην ταβέρνα "Γρηγόρης" και απο εκεί με λεοφορείο που είχαν μισθώσει θα επέστρεφαν στην Αθήνα απ όπου και ξεκίνησαν αρχικά για τα Ίσθμια.

Αξίζει να σημειώσουμε .οτι ορισμ΄νοι απο τους ποδηλάτες ήταν από την Μεσσηνία (Διαβολίτσι, Φοινικούντα) και λίγο πολύ ήξεραν για τον νομό μας.
Αφού τερμάτισαν όλοι φωτογραφήθηκαν κάτω απο τον πύργο του Αίφελ και υποσχέθηκαν να ξανακάνουν την πολύ ωραία διαδρομή όπως μας είπαν.

Δείτε φωτογραφίες και video από τον τερματισμό.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.