Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Φιλιατρά: Τροχαίο έξω από την πόλη χωρίς τραυματισμό [ VIDEO ]

Τροχαίο ατύχημα με μόνο υλικές ζημιές και χωρίς ευτυχώς τραυματισμό έγινε στην μία το μεσημέρι έξω από τα Φιλιατρά στο ύψος της επιχείρησης Δάπεδο Μπάνιο του κ. Αλεξόπουλου στην Εθνική οδό Φιλιατρών Κυπαρισσίας.

Σύμφωνα με .......

πληροφορίες του Φιλιατρά News το Μπλε΄PEUGEOT 207 (τα στοιχεία της οδηγού μας είναι γνωστά) με αριθμό κυκλοφορίας ΗΑΜ 7888 κατευθυνόμενο από Φιλιατρά προς Κυπαρισσία, φτάνοντας στο ύψος της έκθεσης Ειδών υγιεινής του κ. Αλεξόπουλου για άγνωστο λόγο εξετράπη της πορείας του και κτυπώντας σε παρακείμενο συρματόπλεγμα ακινητοποιήθηκε με ανάποδη φορά (προς Φιλιατρά).

Στο σημείο κατέφθασε περιπολικό της Αστυνομίας όπου κατέγραψε το συμβάν ενώ η οδηγός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του νοσοκομείου Κυπαρισσίας για προληπτικό έλεγχο.

Δείτε το Video από το ατύχημα.



8 σχόλια:

  1. Έχω μεγάλη περιέργεια,όπως και πολλοί ακόμα, για το πόσα ατυχήματα πρέπει να γίνουν σε αυτό το σημείο και πόσα δυστυχήματα για να κάνει κάποιος κάτι επιτέλους με αυτή τη στροφή...Το Πάσχα μέσα σε λίγες ημέρες που ήμασταν κάτω δύο κολλητά απογέυματα δεν προλαβαίνανε να μαζέυουν οι γερανοί...Και υποτίθεται έγινε έργο διαπλάτυνσης για καλύτερα κάποτε...με ανάποδη κλίση...καλά για σήμανση δεν μιλάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ,ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΟΣ 50 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.ΑΝ ΤΗΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ.ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΤΥΧΑΙΑ,ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
  2. ΕΡΩΤΗΣΗ:

    O ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ,ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΚΟΜΒΟΥ???
    ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ,ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΗΣΕ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΜΕ <> ΔΑΠΕΔΟ...
    ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ,ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κόμβου; Ποιος Κόμβος; Που είναι ο κόμβος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα εννοεί εισόδου- εξόδου σε επιχειρηση επι εθνικής οδού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Egw pantos me to impreza mou tin exw parei polles fores afti ti strofi me 120 kai den exw pahei tipota. H kiria profanos prepei na katsei spiti na plinei kanena piato anti na odigaei kai malista se ethniki odo. Eleos pia me tis asxetes pou kontevoun na mas afanisoun olous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το impreza είναι τετρακίνητο και αυτό στο λέει γυναίκα.

      Διαγραφή
  6. σε ολους μποει να συμβει ξεκαβαλα λιγο .....η πολλη μαγκια δν βγαινει σε καλο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.