Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

«Παραιτηθείτε νεκροθάφτες, Βάζετε ταφόπλακα» σε Καλό Νερό και Ελαία [ VIDEO ]

ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

«Παραιτηθείτε νεκροθάφτες,
Βάζετε ταφόπλακα» με τις απαγορεύσεις σε Καλό Νερό και Ελαία

Την οργισμένη .........

αντίδραση και αντεπίθεση επαγγελματιών και κατοίκων του Καλού Νερού, της Ελαίας, αλλά και της Κυπαρισσίας, εισέπραξε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας για τις απαγορεύσεις και τους περιορισμούς που προωθούνται με υπουργικές αποφάσεις - για την περιοχή -, μετά και το «όχι» του Δ.Σ. τη Μεγάλη Πέμπτη στην επιχειρηματική δραστηριότητα Παππά!
«ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΣΗ - ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ» έγραφε το πανό που σήκωσαν στην είσοδο του Δημοτικού Μεγάρου, όπως έκαναν και μέσα στην αίθουσα, ζητώντας το Σώμα να πάρει απόφαση να μην μπουν απαγορεύσεις στην περιοχή.
«Παραιτηθείτε νεκροθάφτες», «βάζετε ταφόπλακα», «είστε επικίνδυνοι και επιζήμιοι για τον τόπο», «καταστρέφετε την περιοχή, το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας», είναι μερικές μόνο από τις βαρύτατες εκφράσεις που ακούστηκαν σε βάρος των δημοτικών συμβούλων Τριφυλίας, τόσο στο διάδρομο του Δημοτικού Μεγάρου Κυπαρισσίας, όπου βρίσκεται η αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ., όσο και εντός της.
Οι επαγγελματίες και οι κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν έντονα, εκφράζοντας την οργή και την αγανάκτησή τους για όσα προωθούνται με υπουργικές αποφάσεις σχετικά με την αναστολή έκδοσης οικοδομικών αδειών και εκτέλεσης οικοδομικών εργασιών, αλλά και με τις απαγορεύσεις και τους περιορισμούς στην παραλία, τον αιγιαλό, τις αγροτικές καλλιέργειες, καθώς, όπως τόνιζαν σε υψηλούς τόνους, καταστρέφουν την περιοχή, τη ζωή τους και το μέλλον των παιδιών τους και τους οδηγούν στην απόγνωση και τη μετανάστευση.

Ηλίας Γιαννόπουλος - Θάρρος