Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Ο Καρατζαφέρης επιστρέφει στη ΝΔ!

Το μεγάλο βήμα για την επιστροφή του στη Νέα Δημοκρατία κάνει ο Γιώργος Καρατζαφέρης, που για πρώτη φορά δεν εμφανίζεται αρνητικός στην προοπτική επανασυσπείρωσης της ευρύτερης Κεντροδεξιάς, μέσω του Συνεδρίου της ΝΔ στο οποίο ποντάρει πολλά ο Αντώνης Σαμαράς για μια παραταξιακή επανεκκίνηση.

Με δήλωσή του στο “Έθνος της Κυριακής”, ο πρόεδρος του ..........

Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού επιβεβαιώνει ουσιαστικά τις πληροφορίες του προηγούμενου διαστήματος περί διακριτικού πολιτικού φλερτ με τη Συγγρού, με όρους πολιτικής και προσωπικής αξιοπρέπειας, ώστε μια ενδεχόμενη επιστροφή του στην παράταξη από την οποία προέρχεται, να προσδώσει πρόσθετη δυναμική στο εγχείρημα του Αντώνη Σαμαρά.

“Το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας δεν μπορεί να είναι ένα εσωστρεφές Συνέδριο σαν τα προηγούμενα. Πρέπει να είναι ένα Συνέδριο που θα χαράξει προοπτική μιας άλλης πολιτικής προσέγγισης των αναγκών του τόπου.

Η ”μια από τα ίδια” θα απογοητεύσει το σύνολο του αστικού κόσμου και θα ανοίξει τα πανιά στους έξαλλους και επιπόλαιους”, είναι η χαρακτηριστική αποστροφή του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Υστερόγραφα