Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 9ης Μαΐου 2013




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Μεταβίβαση στο ΤΑΙΠΕΔ, κανένα δε βρίσκεται στο Δήμο Καλαμάτας
Ακίνητα από Πύλο, Μεσσήνη, Πεταλίδι


Κανένα από τα ακίνητα που πέρασαν στο ΤΑΙΠΕΔ με την .......

Τρίπολης – Καλαμάτας για την παρουσία στην Καλαμάτα και τη Μεσσηνία γενικότερα ολοένα και μεγαλύτερου αριθμού επισκεπτών.

Το στοιχείο αυτό τεκμηριώνεται από τις δηλώσεις στο «Θ» τουριστικών πρακτόρων, αλλά και εκπροσώπων ξενοδοχειακών μονάδων της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν υπήρχαν δωμάτια διαθέσιμα, ενώ την ίδια στιγμή λίγοι ήταν οι Μεσσήνιοι που επέλεξαν άλλους τόπους για τις γιορτές του Πάσχα.

Η λειτουργία του αυτοκινητόδρομου, όσο και του αεροδρομίου της Καλαμάτας, με τις πολλές πτήσεις σε χώρες του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού, είναι ο ιδανικός συνδυασμός για την προσέλκυση τουριστών, Ελλήνων και ξένων. Έτσι, δεν είναι λίγοι όσοι αισιοδοξούν ότι η καλοκαιρινή περίοδος θα είναι καλή.

Όσον αφορά στην Τριφυλία, τα δωμάτια ήταν γεμάτα, ενώ επαγγελματίες της Πυλίας έκαναν λόγο για υποτονική κίνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ μετά τις 15 Μαΐου στον ιδιωτικό τομέα, όπου πάνω από ένα εκατομμύριο εργαζόμενοι θα υποστούν νέες μειώσεις μισθών.
Τι θα συμβεί με την κατάργηση των επιδομάτων και τι θα ισχύσει με τις ατομικές και επιχειρησιακές συμβάσεις.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στην σημερινή «ΦΩΝΗ» στην πρώτη σελίδα τα οποία προβάλλονται και τα θέματα:
• ΠΙΕΣΕΙΣ από την εταιρεία «Νέος Κότινος» για έκδοση αδειών από την Πολεοδομία Τριφυλίας στην ιδιοκτησία Παππά στην Ελαία, με «συμμάχους» τους… λευκούς αντιδημάρχους Παν. Τσίγγανο και Γιαν. Φιλντίση.
• Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ την Τρίτη του Πάσχα για προστασία του δάσους και της παραλίας της Ελαίας με ανθρώπινη αλυσίδα από φορείς, κατοίκους και επισκέπτες.
• ΟΔ. ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ: Να αποτρέψουμε ένα έγκλημα!
• ΚΚΕ: Καμία αναμονή και ένταση της πάλης.
• ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ σύμβαση Δήμου Καλαμάτας και Υπεραστικού ΚΤΕΛ για συγκοινωνία στα χωριά.
• Η ΕΚΡΗΞΗ στο κέντρο της Καλαμάτας το Μ. Σάββατο και πως δεν είχαμε θύματα…
• ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ οι αναπλάσεις σε Κορδία και Ανάσταση από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καλαμάτας.
• ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ο ένας τσιγγάνος για τον τραυματισμό της αστυνομικούς. Ανακοίνωση-παρέμβαση από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας.


• ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ: Η «ΦΩΝΗ» σας ταξιδεύει… Με 15 κουπόνια ένα μαγευτικό 4ήμερο ταξίδι. Διαβάστε λεπτομέρειες

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!