Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 31ης Μαΐου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Η Μεσσηνία αδρανεί, ενώ η Ηλεία σχεδιάζει

Ένα ή και περισσότερα βήματα μπροστά φαίνεται ότι βρίσκεται ,.....

η Ηλεία από τη Μεσσηνία. Εκτός από την πολυεπίπεδη διαπραγμάτευση που κάνουν για τη συνέχιση και ολοκλήρωση της «Ολυμπίας Οδού», σύμφωνα με τον αρχικό της σχεδιασμό, τη στιγμή που η Μεσσηνία αρκείται σε μεμονωμένες… τουφεκιές στον αέρα, οργανώνουν, σχεδιάζουν, προτείνουν και είναι έτοιμοι να προχωρήσουν προς υλοποίηση συγκεκριμένα αναπτυξιακά σχέδια. Μάλιστα, μέρος αυτών περιλαμβάνει και περιοχές που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ο νομός μας για τη δική του τουριστική ανάπτυξη.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΘΟΛΟ ΤΟΠΙΟ για την ολοκλήρωση της Ολυμπίας Οδού, προκύπτει απο τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή Γιαν. Λαμπρόπουλου. Ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Στ. Καλογιάννης άφησε "ανοιχτό παράθυρο" για μέχρι τον Πύργο, αλλά το τμήμα μέχρι Τσακώνα παραμένει μετέωρο.
Παράθυρο αισιοδοξίας για τη Μεσσηνία η ισχυρή βούληση και το συνεχές ενδιαφέρον του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, που επιβεβαίωσε χθες στο Best ο Γιαν. Λαμπρόπουλος, για το τμήμα Τσακώνα-Καλονερό, η κατασκευή του οποίου συζητείται κατά προτεραιότητα- ίσως με χωριστή σύμβαση - με κονδύλια και απο τα αδιάθετα του ΕΣΠΑ.
Αυτο είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή "ΦΩΝΗ" στην οποία προβάλλονται και τα θέματα:

ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ εξετάσεις φέτος κατά την ΟΛΜΕ. Τα δυσκολότερα θέματα όλων των εποχών στα Μαθηματικά.
ΞΕΚΙΝΗΣΕ η ενεργειακή αναβάθμιση του Νοσοκομείου Καλαμάτας. "Δεν αφήνουμε ούτε ημέρα να πάει χαμένη" δηλώνει ο διοικητής Γ. Μπέζος εκφράζοντας τις ευχαριστίες του σε όσους συμβάλλουν και στηρίζουν την προσπάθεια.
20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ένα δρόμο για την πυρασφάλεια και την "έξοδο κινδύνου" στον Κάμπο Κυπαρισσίας. Ενταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας.
ΝΕΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Επαγγελματιών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος στην Καλαμάτα ειναι γεγονός!
18ες ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΕΣ Ιατρικές Ημέρες στην Καλαμάτα σήμερα και αύριο με τη συμμετοχή κορυφαίων επιστημόνων.
Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ έχει μεγάλες δυνατότητες για αθλητικό τουρισμό δηλώνει στη "ΦΩΝΗ" ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής του Elite City Resort Νίκος Μαλαπέτσας, που μιλάει για τις προοπτικές του κλάδου και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Μεσσηνίας.
Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ της καπνοβιομηχανίας Καρέλια για τις επιδόσεις της, μόνο τυχαία δεν ειναι.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.