Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Λαγκούβαρδος Φιλιατρών: Μέχρι το τέλος του 2013 η ολοκλήρωση του γεφυριού. [ VIDEO ]

Μέχρι το τέλος του 2013 θα γίνει η αποκατάσταση του Φονικού "S" στον Λαγκούβαρδο Φιλιατρών δήλωσε σήμερα κατα την επίσκεψη του στην τριφυλία ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς.

Απαντώντας σε .........

ερώτηση του Φιλιατρά News για το ποιό στάδιο βρίσκεται το έργο τώρα πια ο κ. Αλευράς είπε ότι μέσα στο 2013 θα ολοκληρωθεί το έργο που αφορά το γεφυράκι του Λαγκουβάρδου.
Το έργο είχε ενταχθεί στο τεχνικό πρόγραμμα του 2011 αποτελώντας προτεραιότητα για την περιφέρεια αλλά η καθυστέρηση του οφείλεται στον ενάμισι χρόνο που καθυστέρησε η έγκριση των Περιβαλλοντικών όρων.
Μέχρι το Τέλος Μαϊου αρχές Ιουνίου το έργο συμβασιοποιείται και εγκαθίσταται ο εργολάβος.
Ο κ. Αλευράς Θεώρησε το έργο σημαντικό για την περιοχή εξ αιτίας των πολλών θανατηφόρων ατυχημάτων που σημειώνονται κάθε χρόνο. Είναι ένας δρόμος -τόνισε- με πολύ μεγάλη κυκλοφορία και θεώρησε απαράδεκτο να κυκλοφορούν τουρίστες σε τέτοιο δρόμο που τα γεφύρια τους να σχηματίζουν αυτό το δολοφονικό "S".

Μίλησε ακόμα για το Δρόμο Περδικονέρι - Πλάτη λέγοντας ότι έχει συμβασιοποιηθεί και έχει εγκατασταθεί ο εργολάβος και από αύριο μεθαύριο ξεκινούν οι εργασίες.

αλλά και για το λιμάνι της Κυπαρισσίας είπε ότι έχει παραληφθεί η μελέτη από τις τεχνικές υπηρεσίες και αναζητούνται χρηματοδοτήσεις καθώς είναι ένα έργο του ΕΣΠΑ και δεν μπορεί να ξαναχρηματοδοτηθεί.

Δείτε το Video