Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 18ης Μαΐου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Κάλεσμα Μαργέλη στους νέους

Τις βασικές αρχές της κίνησης που διαμορφώνεται για........

τη διεκδίκηση του Δήμου Καλαμάτας ανακοίνωσε χθες σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, Κώστας Μαργέλης, τονίζοντας πως είναι τιμή του να ηγηθεί ενός τέτοιου σχήματος.

Ο κ. Μαργέλης ξεκαθάρισε ότι διαχωριστικές γραμμές, αποκλεισμοί...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ από τους δημάρχους Τριφυλίας, Μεσσηνίας, Οιχαλίας και Πύλου-Νέστορος υπέρ της επέκτασης του ΠΟΠ Καλαμάτα. Μάλιστα τονίζουν να μην κυνηγάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος για το ελαιόλαδο, απαντώντας στην πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.
Αντιδράσεις και από τοπικούς φορείς, ελαιοτριβείς και τυποποιητές με κοινή επιστολή-απάντηση στο Επιμελητήριο.
Συνέντευξη για την ταύτιση των ΠΟΠ ελιάς και ελαιολάδου από το νέο Σύλλογο Φίλων Προϊόντων ΠΟΠ.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ» στην οποία προβάλλονται και τα θέματα:
• ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡΧΩΝ από τον Κώστα Μαργέλη που χθες δεσμεύτηκε ότι θα διεκδικήσει τη Δημαρχία Καλαμάτας ηγούμενος πολυσυλλεκτικού σχήματος και δεν πρόκειται να υποχωρήσει μέχρι τις εκλογές.
• ΕΝΤΑΣΗ ΧΘΕΣ και πολυκοσμία στην ημερίδα του Δήμου Οιχαλίας στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου για τη διαχείριση των απορριμμάτων και το Παλιοροβούνι.
• Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ των Πανελλαδικών χωρίς κανένα πρόβλημα με βατό τα θέματα της Νεοελληνικής Γλώσσας.
• ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ του αιγιαλού χθες στο Δημαρχείο για τη συμμετοχή του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας.
• ΔΕΔΟΜΕΝΗ η αναβάθμιση του αεροδρομίου Καλαμάτας για την Περιφέρεια με κατηγορηματική δήλωση Τατούλη, με χρηματοδότηση 25 εκατ. ευρώ.
• ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ οι εκδηλώσεις εορτασμού των 12 Μεσσηνίων Αγίων.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!