Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 14ης Μαΐου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

«ΦΥΛΛΑ ΠΟΡΕΙΑΣ» άρχισε να μοιράζει από χθες και ........

η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σήμερα στο πλαίσιο της επιστράτευσης των καθηγητών ενόψει των Πανελλαδικών εξετάσεων που αρχίζουν την Παρασκευή. Απόλυτος κατά των συντεχνιών και χθες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Χθες οι καθηγητές οργάνωσαν συγκέντρωση στην πλατεία Καλαμάτας, ενώ σήμερα έχει Γενική Συνέλευση η ΕΛΜΕ. Μηνύματα συμπαράστασης από Σωματεία και πολιτικές κινήσεις. Δήλωση και επίκαιρη ερώτηση από το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θαν. Πετράκο.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ» στην οποία προβάλλονται και τα θέματα:
• ΣΥΜΦΩΝΕΙ το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με την επέκταση της ΠΟΠ Ελιά Καλαμών στους όμορους νομούς (Απάντηση του υπουργού σε Λαμπρόπουλο-Πετράκο). Διαμαρτυρία του Συντονιστικού ότι το ΥΠΑΑΤ τους αγνοεί για την ένσταση κατά της επέκτασης του ΠΟΠ Καλαμάτας στο ελαιόλαδο.
• ΒΡΑΒΕΙΑ του 2ου Φεστιβάλ Κιθάρας και υποτροφίες σε μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας.
• ΕΝΩ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ οι αριθμοί, βουλιάζει η κοινωνία, ενώ τα κόμματα περί άλλων τυρβάζουν (Ανάλυση της πολιτικοοικονομικής επικαιρότητας από τον Θανάση Κουκοβίστα)
• ΕΝΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ, ο Δημ. Κούκης, στο τιμόνι της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.
• ΝΕΑ «ΒΟΥΤΙΑ» κατά 44,8% τον Φεβρουάριο στην Οικοδομή.
• ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ, νέα σελίδα στη «Φ». Πόλος έλξης η Μεσσηνία

• ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ: Η «ΦΩΝΗ» σας ταξιδεύει… Με 15 κουπόνια ένα μαγευτικό 4ήμερο ταξίδι. Διαβάστε λεπτομέρειες

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!