Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 13ης Μαΐου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ των καθηγητών εν όψει Πανελλαδικών Εξετάσεων.....

αποφάσισε η κυβέρνηση προκειμένου να διασφαλίσει το θεσμό και την ηρεμία υποψηφίων και γονέων εν όψει της πρεμιέρας της Παρασκευής.
Τα κόμματα της αντιπολίτευσης επικρίνουν την απόφαση για επιστράτευση, η Ένωση Γονέων Καλαμάτας εναντιώνεται στους καθηγητές. Η Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας διοργανώνει συγκέντρωση στην πλατεία Καλαμάτας στις 7 μ.μ. Στήριξη των καθηγητών από το ΠΑΜΕ και τα Σωματεία της δύναμης του, με προσυγκέντρωση στις 7 και συμμετοχή στην συγκέντρωση τη Α΄ ΕΛΜΕ.
Αυτό είναι σήμερα το κυρίαρχο θέμα στη «ΦΩΝΗ» της Δευτέρας, στην πρώτη σελίδα της οποίας ξεχωρίζουν και τα θέματα:
• ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ της Ε.Ε. τα μέτρα λιτότητας που σκοτώνουν την ανάπτυξη, χαρακτήρισε ο περιφερειάρχης Π. Τατούλης τη δημοσιονομική ασφυξία. Τι είπαν διακεκριμένοι επιστήμονες και στελέχη της Ε.Ε. για τις επιδόσεις της Περιφέρειας, την ενότητα της Πελοποννήσου και το Διεθνή διαγωνισμό για τα σκουπίδια.
• ΜΙΑ ΡΟΥΜΑΝΑ κρεμάστηκε σε αγροτική περιοχή στο Στασιό Κυπαρισσίας, ενώ ένας αγρότης καταπλακώθηκε από τρακτέρ στο αγρόκτημά του.
• ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ Καλαματιανός επιστήμονας, ο Γ. Μουργής, κατακτά τη Silicon Valley με πρωτοποριακή μέθοδο για τα σκουπίδια. Τα ελληνικά μυαλά θριαμβεύουν. Ένα αφιέρωμα στο «Πρώτο Θέμα».
• ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ της Χούντας η μη προκήρυξη εκλογών. Αυτό υποστηρίζει ο Λυκούργος Γαϊτανάρος στο 3ο και τελευταίο μέρος της συνέντευξής του στη «ΦΩΝΗ», όπου μιλάει για όλους και για όλα και κυρίως για τους αχάριστους και τους αγνώμονες που σαν χαμαιλέοντες άλλαξαν εν μία νυκτί κατά την πτώση της δικτατορίας.
• Ο Α.Σ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ υπέρ της επέκτασης του ΠΟΠ Καλαμάτα στο ελαιόλαδο και υπέρ της αναμόρφωσης του φακέλου για το ΠΟΠ Ελιά Καλαμών.

• ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ: Η «ΦΩΝΗ» σας ταξιδεύει… Με 15 κουπόνια ένα μαγευτικό 4ήμερο ταξίδι. Διαβάστε λεπτομέρειες

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!