Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 10ης Μαΐου 2013




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΟΚΑΝΑ Παρακαλούν για βουπρενορφίνη
Πεθαίνοντας… στη λίστα 20 μόνο, από τους 100, παίρνουν την ουσία για σωθούν


Η υποστελέχωση της Θεραπευτικής Μονάδας στο Νοσοκομείο Καλαμάτας .......

έστειλε τις τελευταίες ημέρες στο θάνατο δύο εξαρτημένους και έναν ακόμη να χαροπαλεύει στην εντατική.

Τα στοιχεία κυριολεκτικά σε αφήνουν άναυδο. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν την κατάσταση. Ο λόγος για δεκάδες πολίτες που περιμένουν σε μια λίστα αναμονής, προκειμένου η Θεραπευτική Μονάδα Φαρμακευτικής Αντιμετώπισης της Εξάρτησης του ΟΚΑΝΑ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΜΟΝΤΕΛΟ για όλη τη χώρα, ο διεθνής διαγωνισμός για τη διαχείριση στερεών αποβλήτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Στις 11 Ιουλίου οι τελικές προτάσεις για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου και η τελική επιλογή μέχρι το τέλος του χρόνου.
Ικανοποίηση Τατούλη για τις εξελίξεις και νέα δέσμευση για υλοποίηση του έργου που θα απαλλάξει την Πελοπόννησο από το σκουπιδαριό, αφού μέσα στο 2015 το έργο θα έχει ολοκληρωθεί.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ» στην οποία προβάλλονται και τα θέματα:
• ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ κατά της «Ελευθερίας» για δημοσίευμα και προειδοποίηση για μηνύσεις-αγωγές.
• ΚΙΝΕΖΙΚΟ ενδιαφέρον για ελληνικά προϊόντα (ελαιόλαδα, κρασί, γούνες και μάρμαρα) εν όψει της επίσημης επίσκεψης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
• Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ επιβεβαιώνει τη συνάντηση των δυο αντιδημάρχων με την τεχνικό σύμβουλο της εταιρείας Παππά για την υπόθεση της Ελαίας, παρουσία του προϊσταμένου της Πολεοδομίας, διαψεύδει όμως τα περί «πιέσεων» και «διευκολύνσεων».
• ΠΑΡΑΤΑΣΗ για την υποβολή αιτήσεων ένταξης σε προγράμματα μικρομεσαίων επιχειρήσεων ζητεί το Επιμελητήριο Μεσσηνίας.
• ΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ του αργεντίνικου tango θα λικνιστεί απόψε η Καλαμάτα στην κεντρική πλατεία.
• ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΑ για τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών. Τι αλλάζει με τον προσδιορισμό του φορολογητέου εισοδήματος.
• ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ και σχέδιο πολιτικής προστασίας εν όψει της αντιπυρικής περιόδου στο Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Τριφυλίας.

• ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ: Η «ΦΩΝΗ» σας ταξιδεύει… Με 15 κουπόνια ένα μαγευτικό 4ήμερο ταξίδι. Διαβάστε λεπτομέρειες

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!