Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Φιλιατρά: Προς ένταξη στο ΕΣΠΑ της ΕΕΤΑ η αναπλαση της Δεκατεσσάρων. [ VIDEO ]

Πρίν πολύ λίγες μέρες δημοσιεύθηκε στο Φιλιατρά News η απόφαση για την υπογραφή από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη των περιβαλλοντικών όρων για το έργο της συνολικής ανάπλασης της οδού δεκατεσσάρων προϋπολογισμού περίπου 500 χιλιάδων ευρώ.

Θυμίζουμε ότι το έργο αφορά ΣΥΝΟΛΙΚΗ ανάπλαση ολόκληρης ........

της οδού Δεκατεσσάρων στα Φιλιατρά μέχρι την Εκκλησία Παναγία και οι εργασίες που θα περιλαμβάνονται σε αυτό είναι συνολική καθαίρεση του ασφαλτοτάπητα από το ξεκίνημα της οδού Δεκατεσσάρων (κατάστημα AGROLAND Αφοι Σταθόπουλοι) μέχρι τέλος της Δεκατεσσάρων (Οικία Σταθόπουλου) συνέχιση του μέχρι την Εκκλησία Παναγία.

Για το θέμα ζητήσαμε λεπτομέρειες από τον Αντιδήμαρχο τεχνικών έργων Παναγιώτη Τσίγγανο και κυρίως για το πότε θα ξεκινήσει.
Μιλώντας στην κάμερα του Φιλιατρά news ο κ. Τσίγγανος είπε ότι οι περιβαλλοντικοί όροι έχουν υπογραφεί από τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη και ΄τώρα ο φάκελος του Εργου βρίσκεται στο περιφερειακό τεχνικό Συμβούλιο για έγκριση και από εκεί και μόλις ετοιμαστεί θα πάει για ένταξη στο ΕΕΤΑ (Κυκλικό ΕΣΠΑ της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Σημείωσε ότι είναι ένα έργο που τρέχει για αστικές αναπλάσεις

Ερωτώμενος ο κ. Τσίγγανος για το αν υπάρχει προγραμματισμός για κάποιο άλλο έργο είπε ότι στις πόλεις μας υπάρχει έλλειψη υποδομών σε δίκτυα πριν από την αποκατάσταση δρόμων.
Τέθηκε το θέμα συνδέσεων του Βιολογικού καθαρισμού όπου ο κ Τσίγγανος είπε ότι ο εργολάβος ήδη ξεκίνησε συνδέσεις βιολογικού Καθαριασμού, ενώ προγραμματίζεται για δημοπράτηση το έργο συνδέσεων ύδρευσης προϋπολογισμού 100.000.
Κάλεσε τον κόσμο να συνδεθεί στο δίκτυο της αποχέτευσης προκειμένου ο βιολογικός να δουλέψει σωστά, και σε ότι αφορά το οικονομικό ο Δήμος μπορεί να διευκολύνει την καταβολή του ποσού με δόσεις. Το σημαντικό είναι να συνδεθούν με το δίκτυο της αποχέτευσης ώστε να μπορεί ο Βιολογικός να λειτουργήσει σωστά και έτσι όπως πρέπει.''



10 σχόλια:

  1. βρε παιδια ασφαλτωστρε μερικους αγροτικους δρομους και υπουλες λακουβες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΩΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟ. ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΟΙ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπραβο αγορινα μου κ δημαρχοσ βρε να σε χαρουμε κουκλοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΣΙ ΤΣΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ ΔΗ ΔΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τάκη προχώρα τα Φιλιατρά μαζί σου. Μη το πιστέψεις αχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΗ ΛΑΚΚΟΥΒΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΕ,,,,,,,,,,,,,,,,, ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΟΧΙ.............. ΕΣΥ ΚΙ Ο ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΚΙ ΟΑΛΛΟΣ Ο ΦΙΛΝΤΙΣΟΣ ΚΑΝΑΤΕ ΡΟΗΔΑ ΤΟΝ ΚΟΛΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φήμες λένε πως άν πέσεις σε λακούβα στη 14ων , θα σε βγάλουν στο Silver Alert!!!Μερικές "λακουβίτσες" ενδεικτικά: Διασταύρωση προς Αγία Κυριακή και Οπλαρχηγού Παναγιώταρου , όλη η 14ων είναι γεμάτη τραγικού τύπου λακούβες, ο δρόμος προς Μαραθούπολη έχει λακούβες παγίδες και από τα δύο ρεύματα του δρόμου, ο δρόμος προς τις εργατικές κατοικίες μετά τα έργα μοιάζει με κατσικόδρομος, επίσης ο κεντρικός δρόμος (Φουρναράκη) μετά τα έργα έχει απίστευτες παγίδες, ευτυχώς σε μία από αυτές μπροστά στην Πιτσαρία Οαση έβαλαν λίγο χαλίκι, όσο για την Κυπαρισσία , δεν μιλάμε για λακούβες , απλά σε πολλά σημεία δεν υπάρχει καν δρόμος. Επιτέλους μην αρχίσετε πάλι ο Κυπαρισσιώτης αντιδήμαρχος φτιάχνει τα Φιλιατρά και ο Φιλιατρινός φτιάχνει την Κυπαρισσία γιατί έχει καταντήσει κακόγουστο αστείο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Πρώην Διαχειριστής12 Απριλίου 2013 στις 9:09 μ.μ.

    Επειδή έτυχε τώρα το απόγευμα να μιλάω με τον κ. Τσίγγανο στο τηλέφωνο του το είπα και μου απάντησηε ότι αν οχι την άλλη εβδομάδα σε 10 με 15 μερες θα φερουν σακια με κρύα ασφαλτο να κλείσουν προσωρινά τις τρυπάρες.
    Οσο για το έργο ΘΑ ΓΙΝΕΙ και αυτό δεν το κουβεντιάζει καν.
    Με τον χρόνο εκτέλεσης του έργου υπάρχει ένα θεματάκι καθώς το ποσό θα φτάσει τις 550 χιλιαδες ευρώ και περιλαμβάνει ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ της Δεκατεσσάρων και όσως καθυτσερήσει στους διαγωνισμούς για τον Ανάδοχο ο οποίος ενδεχομενως να οτιστεί Ιούνιο ή ιούλιο.
    Ας ελπίσουμε να γίνει το συντομότερο δυνατόν.
    Εμείς τα εργα τα παρακολουθούμε και σας ενημερώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΩΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ!!!!!!!!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΥΣ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ!!!!!!!!!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ. ΚΑΙ Σ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΞΥΔΙ. Ο ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ!!!!!!!! ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.