Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Η Πρωταπριλιάτικη φάρσα του Φιλιατρά News. Καλό μήνα!!!!

Τελικά η Ελένη Μενεγάκη ΔΕΝ ψάχνει βίλα στον Αγρίλη Φιλιατρών.

Πρωταπριλιά σήμερα και είπαμε να τηρήσουμε το έθιμο και να πούμε το ψεματάκι μας σήμερα μέρα που είναι. Μια ψεύτικη είδηση κατά 10% με πάρα πολλά στοιχεία αλήθειας κατα 90%

Και εξηγούμαστε:.........

Η Είδηση ότι η ωραία Ελένη Μενεγάκη ψάχνει να αγοράσει βίλα στον Αγρίλη Φιλιατρών, και ότι έχει βάλει μεσιτικό γραφείο να της βρει είναι ψεύτικη. Όπως επίσης ψεύτικο και το ότι έχουν βρεθεί δυο που θα μπορούσε η Ελένη Μενεγάκη να αγοράσει.
όλα τα υπόλοιπα είναι όμως αλήθεια.
1. Η Ελένη Μενεγάκη πράγματι λατρεύει το ηλιοβασίλεμα. Ολοι το ξέρουν. ΑΡΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.
2. Το ότι έχουμε πάρα πολύ ωραίο ηλιοβασίλεμα στον Αγρίλη Φιλιατρών και αυτό το ξέρουμε και το έχουμε απολαύσει πολλά καλοκαίρια στον πανέμορφο Μύλο.
3. Το ότι η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έχει έρθει για συμμετοχή σε επιτροπή γευσιγνωσίας 2 φορές (2009 και 2010) σε γιορτή καρπουζιού και αυτό είναι αλήθεια.
4. Το ότι η Μπαρμπαρίγου ήταν μαγείρισσα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη "Καφές με την Ελένη στον Alpha και αυτό είναι αλήθεια.
5. Γιατι να μην είναι αλήθεια η επικοινωνία της Μπαρμπαρίγου με την Μενεγάκη για να της μεταφέρει την εικόνα του μαγευτικού ηλιοβασιλέματος από τον Μύλο του Αγρίλη;;
6. Η Μενεγάκη έχει πάει στο Costa Navarino και καλοκαίρι και Πάσχα (Πάσχα με το ζεύγος Κωστόπουλος - Μπαλατσινού) είναι και αυτό αλήθεια.
Ο Κωνσταντακόπουλος έχει πει ότι δεν κάνει κλειστό τουρισμό. Γιατί λοιπόν η Ελένη να μην έχει έρθει κι εδώ για να δει το ηλιοβασίλεμα που της έχει περιγράψει η τότε συνεργάτιδα της Αργυρώ Μπαρμπαριγου;
7. Το ότι ο Μύλος είναι πολύ εντυπωσιακός που είναι πολύ κοντά στην θάλασσα καθώς και το κάστρο των παραμυθιών μπορεί να εντυπωσιάσει έναν επισκέπτη σαν την Ελένη Μενεγάκη είναι και αυτό αλήθεια.
8. Το ότι υπάρχουν δυο (τουλάχιστον δυο) βίλες με πισίνα και γενικά πολυτελείς οικίες σαν αυτές που αρέσουν της γλυκιάς Ελένης με πισίνα κήπους κλπ και αυτό είναι αλήθεια.

Ήταν λοιπόν ένα Story που άνετα στέκεται σαν είδηση και να γίνει και πιστευτή λόγω των πολλών αληθινών στοιχείων της.
Το οτι πολλοί από εσάς την πάτησανε και ψάχνανε να βρούν ποιά βίλα θα αγοράσει η πανέμορφη Ελένη κυκλοφόρησε στην αγορά και στα καφέ των Φιλιατρών. Πολλά στόματα ακούσαμε να το λένε. Δεν ξέρουμε αν συζητήθηκε και αλλού εκτός Φιλιατρών. Πάντως παρέα στο Αρχαίο είχε βάλει κάτω τον μισό Αγρίλη και έψαχνε ποια θα πωληθεί.
Δεν πειράζει όσοι την πατήσατε. Χρόνια πολλά λοιπόν και του χρόνου να σας ξαναγελάσουμε.

11 σχόλια:

  1. ΓΚΟΥΠ Κ ΞΕΡΑΘΗΚΑΜΕ ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..μα θαψαχνε στον Αγριλη?...στην βραχονησιδα της Τριφυλιας...μην τρελλαθουμε..βεβαιως βεβαιως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΟΝ KATI ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΘΑΨΑ(Χ)ΝΕ (ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΑΨΑΧΝΕ!)ΤΟΝ ΑΓΡΙΛΗ ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗς ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΗΣΕΙ! ΕΥΤΥΧΩς ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙς ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ! ΓΡΑΨΕ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΠΑΛΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑ! ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΨΕΜΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΓΡΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΕΜΑ!!

      Διαγραφή
  3. Αν δεν ήταν πρωταπριλιά θα την πίστευα.
    Ωραία την στήσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία φάρσα. Εγω την πάτησα γιατί δεν είχα περιθώρια να βρω ψέμα. Ακόμα και με την μαγείρισσα είχατε φωτογραφία.
    Μπράβο σας και του χρόνου.
    Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελα ρε γαμώτο και το πίστεψα! Δεν είχα περιθώρια να αμφισβητήσω το δημοσίευμα από την στιγμή που διάβαζα πραγματικά γεγονότα.
    Μπράβο σας. Πολύ ωραία φάρσα και πετυχημένη.
    Και του χρόνου παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά την δικιά μου βίλα ήθελε να αγοράσει αλλά την άρχισε στα μπινελίκια ο πατέρας μου και έφυγε κλαίγοντας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε δώσε μας το αποκλειστικό... Τι περιμένεις;

      Διαγραφή
    2. Θα σας το έδινα ρε παιδιά αλλά δεν ξέρω ποιοί είστε...

      Διαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.