Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Σχόλιο σε δημοσίευση του Φιλιατρά News από την ΝΕ KKE ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σχόλιο της ΝΕ σχετικά με το αίτημα της Χρυσής Αυγής να της παραχωρηθεί δημόσιος χώρος για την προπαγάνδιση της ναζιστικής ιδεολογίας της

Σε βίντεο που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα «ΦΙΛΙΑΤΡΑ News» ( http://filiatranews.blogspot.gr/2013/03/video_9.html ) ο βουλευτής Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής αναφέρει
(λεπτό 10:51): «…(μας κατηγορούν ως) έκτρωμα, μίασμα, γρυλίζετε, φασιστόμουτρα, χιτλερόμουτρα, ταγματασφαλίτες. Ε, δε μας ενοχλεί και πολύ αυτό…».

Αυτή είναι.......

η Χρύση Αυγή! Είναι απόγονοι των λαομίσητων συνεργατών των Γερμανών , των διαβόητων Ταγμάτων Ασφαλείας, που ορκίζονταν πίστη στο Χίτλερ:
"ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ εις τον Θεόν τον Άγιον τούτον όρκον ότι θα υπακούω απολύτως εις τας διαταγάς του ανώτατου αρχηγού του Γερμανικού Στρατού Αδόλφου Χίτλερ.

Ανατεθησόμενός μοι υπηρεσίας και θα υπακούω άνευ όρων εις διαταγάς των ανωτέρων μου. Γνωρίζω καλώς δια μίαν αντίρρησιν εναντίον των υποχρεώσεων μου, τας οποίας δια του παρόντος αναλαμβάνω, θέλω τιμωρηθή παρά των Γερμανικών Στρατιωτικών Αρχών." (όρκος του ταγματασφαλίτη)
Έχουν απύθμενο θράσος! Τώρα ζητάνε να τους παραχωρηθεί επίσημα χώρος στην Καλαμάτα, για να προπαγανδίσουν τις ναζιστικές φασιστικές ιδέες τους! Στην Καλαμάτα που κάθε γειτονιά της είναι ποτισμένη με το αίμα εκατοντάδων αγωνιστών και γνήσιων πατριωτών που δεν ανέχτηκαν τη μπότα του Χίτλερ στον τόπο τους.
Ούτε γη, ούτε νερό στους φασίστες και στους ναζιστές!

Καλούμε το δήμαρχο Καλαμάτας και τον πρόεδρο του Λιμενικού ταμείου να μη δεχτούν να συναντηθούν καν μαζί τους, πόσο μάλλον να τους παραχωρηθεί δημόσιος χώρος. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να νομιμοποιηθούν τέτοιου τύπου μορφώματα και οι πρωτοβουλίες τους.

6 σχόλια:

  1. Α ΡΕ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Χρυσαυγίτες είναι αμόρφωτα πλάσματα που τους αξίζει ο πιο οδυνηρός θάνατος!!!Εξορία και βασανιστήρια στην καλύτερη περίπτωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλήθεια, ο κ. Κουκούτσης δεν είναι που έχει συμβία από τη Ρουμανία? Οι "ευαγγελισμένοι" αλλοδαποί είναι "προνομιούχοι", ενώ αυτοί που του μάζευαν τις ελιές και τώρα πεινάσανε έγιναν κακοί...

    Ο κ. Κουκούτσης όταν σπούδαζε στη Ρουμάνια, τον έλεγαν άραγε βρωμιάρη?

    Είναι ντροπή για τον τόπο και για την κοινή λογική, η αμορφωσιά να γίνεται λόγος με αποδέκτη τον τόπο αυτό που έχει ξεριζωθεί σε ξενιτιές, σε ορυχεία και λάντζα στις κουζίνες.

    Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.