Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Τεχνικό Συμβούλιο η μελέτη ανάπλασης της οδού Δεκατεσσάρων. Τώρα πάει για ΕΕΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Εγκρίθηκε από το Τεχνικό περιφερειακό Συμβούλιο η μελέτη που είχε υποβληθεί προς έγκριση για το έργο που αφορούσε την συνολική ανάπλαση της οδού Δεκατεσσάρων στα Φιλιατρά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Φιλιατρά News.........

σήμερα το πρωί κλιμάκιο του Δήμου Τριφυλίας αποτελούμενο από τους Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας Παναγιώτη Τσίγγανο, (φωτό αρχείου) προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας Γιώργο Γκόνη και τον Μηχανικό του Δήμου Χρήστο Μπαρκά παρευρέθησαν στην συνεδρίαση του περιφερειακού Τεχνικού Συμβουλίου όπου παρουσίασαν την μελέτη του έργου της ανάπλασης. Η μελάτη .ήταν πλήρης και έτσι από το Συμβούλιο δόθηκε η τελική έγκριση προς ένταξη στην ΕΕΤΑ (Ελληνική Εταιρία Τοπικής Αυτοδιοίκησης) όπου διαχειρίζεται το ΕΣΠΑ αστικών αναπλάσεων.

Θυμίζουμε ότι το έργο -όπως μας είχε πει σε πρόσφατο video ο κ. Τσιγγανος,- ανέρχεται στις 650 με 700 χιλιάδες ευρώ και θα περιλαμβάνει συνολική ανάπλαση ολόκληρης της οδού Δεκατεσσάρων, (από Γεωργικά Φάρμακα Σταθόπουλου έως τέρμα Δεκατεσσάρων Οικία Σταθόπουλου και απο την οικία Σταθόπουλου μέχρι Εκκλησία παναγία) και θα περιλαμβάνει αποκαθήλωση ολόκληρου του ασφαλτοτάπητα, ανάπλαση πεζοδρομίων, Ηλεκτροφωτισμό, Δεντροφύτευση.

Το επίσημο χαρτί έγκρισης της Μελέτης αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Τεχνική υπηρεσία.