Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Φιλιατρά: Χτυπήθηκε σκυλί απο αυτοκίνητο.

Την γειτονιά με τις φωνές και τα κλάματα του ξεσήκωσε τις πρωΐνές ώρες ένα λευκό σκυλί απο τα αδέσποτα που κυκλοφορούν στην πλατεία της πόλης το οποίο χτυπήθηκε απο αυτοκίνητο -χωρίς την υπαιτιότητα του οδηγού- όπως μας είπαν.
Σύμφωνα με.......

πληροφορίες του Φιλιατρά News, το σκυλί περίπου στις 4 το πρωί είχε ξαπλώσει στην μέση του δρόμου. Σημειωτέον ότι το σκυλί δεν ακούει καθόλου με αποτέλεσμα να μην ακούσει το αυτοκίνητο, ο οδηγός να μην το δει γιατί δεν ήταν στο οπτικό του πεδίο (λίγο πιο μπροστά από το παλιό Ατλάντικ) με αποτέλεσμα να το χτυπήσει και αυτό να αρχίσει να ουρλιάζει από τον πόνο ξεσηκώνοντας την γειτονιά στο πόδι από τις φωνές του.
Τρομαγμένο όπως ήταν, βρήκε καταφύγιο δίπλα από το Super Market Ερανα του κ. Τσατσάκου και μετά σε διπλανό σπίτι.

Μέχρι στιγμής το σκυλί φαίνεται να είναι γενικά καλά, αλλά λόγω του γεγονότος ότι κουτσαίνει, το μεσημέρι θα μεταφερθεί από μέλος της Φιλοζωίκής στον κτηνίατρο για να γίνει ακτινολογικός έλεγχος.

Για μια ακόμα φορά έρχεται στο φως της Δημοσίοτητας το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά στην πλατεία, πρόβλημα για το οποίο ο Δήμος ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ καθώς υποχρεούται - και όπως μας έχουν πεί παίρνει επιχορήγηση γι αυτό το σκοπό- να δημιουργήσει χώρο φιλοξενίας των Αδέσποτων.
Η Φιλοζωϊκή ομάδα που δραστηριοποιείται στα Φιλιατρά έχει επιτελέσει σημαντικό έργο στην βοήθεια των αδέσποτων και με την συνδρομή των Επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην πλατεία.