Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 24ης Απριλίου 2013




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σκέψεις και προτάσεις από το Διοικητικό Συμβούλιο να ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης
11.000 νοικοκυριά χρωστούν στη ΔΕΥΑΚ!


Χθες η χώρα συμπλήρωσε τρία χρόνια από την εγκατάσταση της .......

τρόικας κι αυτό που μπορεί να πει κάποιος αβίαστα είναι ότι η αγορά πνέει τα λοίσθια και κανείς δεν πληρώνει κανέναν.

Στο δε Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ ανακοινώθηκε ότι 11.000 περίπου νοικοκυριά στο Δήμο Καλαμάτας δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν το λογαριασμό του νερού. Μάλιστα, ο μεγαλύτερος όγκος οφειλετών χρωστά 100 με 150 ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Συνέδριο για την ανάπτυξη της Πελοποννήσου την Παρασκευή στην Τρίπολη παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη. Ιδιαίτερα ξεχωριστή η παρουσία του Νο 2 της NASA και του Μεσσήνιου ερευνητή της NASA Dr. Περικλή Παπαδόπουλου. Και οι δύο θα εισηγηθούν το θέμα «Διαστημική Πύλη η Καλαμάτα».
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ», στην πρώτη σελίδα της οποίας ξεχωρίζουν και τα θέματα:
• ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ το θέμα για το «βασίλειο Παππά» και τις παρανομίες στην παραλία της Ελαίας από τον βουλευτή Μεσσηνίας Θανάση Πετράκο και άλλους 4 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που θέτουν ευθέως και το ιδιοκτησιακό. Παρεμβάσεις από τον Σύλλογο «ΑΡΧΕΛΩΝ» - Επίσκεψη και δηλώσεις από το γραμματέα της ΔΗΜΑΡ Πελοποννήσου Μπ. Βακαλόπουλο.
• ΣΤΙΛΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ! Σύλληψη 41χρονου Έλληνα στην Καλαμάτα με… πλούσιο «ρεπερτόριο»!
• ΠΡΟΣΦΥΓΗ σε ευρωπαϊκά και Ελληνικά δικαστήρια για την Ολυμπία Οδό από την Περιφέρεια στο ενδεχόμενο «κουρέματος» του έργου Παραχώρησης.
Ενεργειακή αναβάθμιση του Διοικητηρίου και Σύσκεψη τη Μ. Δευτέρα για την κουνουποκτονία (Δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη Παν. Αλευρά).
• ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ για λειτουργία αναβαθμισμένο το Κέντρο Υγείας Πύλου.
• ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ στην Πλατεία από την ΚΝΕ.
Το ΚΚΕ εγκαλεί το δήμαρχο και την πλειοψηφία του Δ.Σ. Καλαμάτας για τη συμμετοχή του Γ. Μπάκα (δημοτικού συμβούλου και προέδρου Συνδέσμου Ύδρευσης) στα εγκαίνια της Χρυσής Αυγής στη Μεσσήνη.
• ΑΡΧΙΖΕΙ σήμερα στο ΙΚΑ Καλαμάτας η καταβολή του Δωρόσημου Πάσχα στους εργατοτεχνίτες οικοδόμους (Το πρόγραμμα με τις ημερομηνίες πληρωμών).

• ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ: Η «ΦΩΝΗ» σας ταξιδεύει… Με 1 κουπόνια ένα μαγευτικό 4ήμερο ταξίδι. Διαβάστε λεπτομέρειες

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!