Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 20ης Απριλίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Δις ισόβια στον αρχηγό και τους εκτελεστές

Με δις ισόβια τιμώρησε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων .......

Καλαμάτας τον αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης για τις δολοφονίες πατέρα και γιου Μεσάι το Νοέμβριο του 2011.
Η ίδια ποινή επιβλήθηκε στον Αλβανό και τον 24χρονο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ το ζήτημα της «εμπλοκής» ή απόρριψης του προγράμματος πάνω από 4 εκατ. ευρώ της Ένωσης Συνεταιρισμών Μεσσηνίας, με ερώτηση του Μεσσήνιου βουλευτή Γιάννη Λαμπρόπουλου, στη βάση και πρόσφατων αποκλειστικών δημοσιευμάτων της «ΦΩΝΗΣ».
8 ερωτήσεις-φωτιά στον αρμόδιο υπουργό, την ώρα που η «Ένωση Μεσσηνίας» σιωπά μεγαλοπρεπώς για τις τραπεζικές εγγυήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗΞ», στην οποία διαβάζουμε ακόμη:
• Ο ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ! 39 χρόνια μετά, ένας εκ των πρωταγωνιστών του πραξικοπήματος, που ο ίδιος εξακολουθεί να χαρακτηρίζει επανάσταση, ο Λυκούργος Γαϊτανάρος μιλάει για πρώτη φορά, ενώ οι «εναπομείναντες Απριλιανοί» Στ. Παττάκος, Θεοδ. Θεοφιλογιαννάκος και Θεοκ. Παπαγεωργίου, τον ευχαριστούν και μιλάνε εγκωμιαστικά για το ρόλο του τότε και την προσφορά του μέχρι σήμερα.
• ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ» του ΕΣΠΑ το Νοσοκομείο Καλαμάτας, πρωτοπορεί και στην εξοικονόμηση δαπανών. Εξομαλύνεται η κατάσταση στη Β΄ Παθολογική Κλινική. Ο διοικητής Γ. Μπέζος ανήγγειλε τη δημιουργία μονάδας παραγωγής υγρού οξυγόνου.
• ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ στην Αρχαία Μεσσήνη το 2ο Διεθνές Μαθητικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος 2013. Την έναρξη θα κηρύξει η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ.
• ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΑΝ τα Τοπικά Συντονιστικά Όργανα στους Δήμους Πύλου-Νέστορος και Καλαμάτας για το σχεδιασμό και τις δράσεις αντιμετώπισης των κινδύνων λόγω των δασικών πυρκαγιών.
• «ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ…». Από αύριο η εκπαιδευτική θεατρική παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας.
• ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ στην Αττική ένας 34χρονος Σκοπιανός, ως εγκέφαλος ληστειών, μεταξύ των οποίων και εκείνης στην Τράπεζα Πειραιώς στην Κυπαρισσία.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.