Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 19ης Απριλίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Θρασύτατοι κακοποιοί μπήκαν χθες τα ξημερώματα στο σπίτι τους, τις χτύπησαν και τις λήστεψαν
ΦΙΛΙΑΤΡΑ Εφιαλτικές στιγμές για τρεις γυναίκες


Τρεις θρασύτατοι κακοποιοί παραβίασαν σπίτι στη Γιόλακα Φιλιατρών.......

τα ξημερώματα χθες, όπου χτύπησαν και λήστεψαν την ηλικιωμένη μητέρα και τις δύο κόρες της που κοιμούνταν. Οι κακοποιοί δε δίστασαν ούτε μπροστά στη θέα των πέντε μεγαλόσωμων σκύλων που ήταν ελεύθερα στην αυλή, ενώ χτύπησαν και έσπασαν το πόδι στο λυκόσκυλο που ήταν στο σπίτι μαζί με τις τρεις γυναίκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΙ την Ελλάδα η ντροπή της Μανωλάδας! Καταδίκη των γεγονότων από κόμματα και φορείς. Διεθνής διασυρμός για τις συνθήκες ζωής και εργασίες των μεταναστών.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη «ΦΩΝΗ», αφού η Μανωλάδα είναι δίπλα μας, ενώ και σε Μεσσηνιακές περιοχές η κατάσταση είναι τραγική.
Στο σημερινό φύλλο της «Φ» διαβάζουμε ακόμη:
• ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΣ ΔΑΠ στις φοιτητικές εκλογές. Ο Σαμαράς στα γραφεία της σπουδαστικής παράταξης της ΝΔ συνεχάρη τους πρωταγωνιστές για τη νίκη στις φοιτητικές εκλογές, όπως και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Α. Παπαμιμίκος.
• «ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕ» η αγορά ελαιολάδου με αύξηση της παγκόσμιας ζήτησης. Το εμπόριο χύμα ελαιολάδου περιορίζει κατά πολύ τα ελληνικά οφέλη.
• ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων μετά από πρόταση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Θεόδωρου Μπρεδήμα.
• ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ την τροποποίηση της σύμβασης για την Ολυμπία Οδό καλεί ο Τατούλης τους Πελοποννήσιους βουλευτές, επαναλαμβάνοντας ότι για την Περιφέρεια Πελοποννήσου το «κούρεμά» της αποτελεί Casus Belli.
• ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ (Δημ. Κουκούτσης, Ηλ. Κασιδιάρης και Ηλ. Παναγιώταρος) τα εγκαίνια των γραφείων της «Χρυσής Αυγής» στη Μεσσήνη. Ανακοίνωση-προειδοποίηση ότι δεν θα δεχθούν παρενόχληση και αντισυγκέντρωση κατά τα εγκαίνια.
• ΑΝΕΒΑΖΕΙ τους τόνους ο δήμαρχος Καλαμάτας για το δρόμο Καλαμάτα-Ριζόμυλος και άρθρο της Αντωνίας Μπούζα για την αναγκαιότητα κατασκευής του έργου.
• ΑΡΘΡΟ του Μεσσηνιακής καταγωγής ανεξάρτητου βουλευτή Οδυσσέα Βουδούρη για το υποτιθέμενο φλερτ ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ.
• ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ στα Φιλιατρά όπου «χτυπήθηκε» για μία ακόμη φορά το πάρκο της Βλαχέρνας.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.