Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 16ης Απριλίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

«ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ»
«Βράζουν» ο Νομός Ηλείας και η… μισή Αχαΐα για το έργο
Πάνε σε Σαμαρά και… Βρυξέλλες


«Βράζει» η Ηλεία από την απόφαση της κυβέρνησης να ..........

μεταθέσει για αργότερα το κομμάτι της «Ολυμπίας» Οδού από την Πάτρα ως τον Πύργο και την Τσακώνα. Οι παράγοντες της Ηλείας, όπως αποφασίστηκε και στη σύσκεψη του Σαββάτου, θα επιδιώξουν άμεσα συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά (το περιλάλητο ραντεβού που είχε αποφασιστεί προ μηνών δεν έγινε ποτέ…), ενώ ξεκινούν και γύρο κινητοποιήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

«ΒΛΕΠΕΙ» ΦΩΣ και ρευστότητα στην οικονομία ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Στο διάγγελμά του μετά τη συμφωνία με την τρόικα, είπε ότι είναι θέμα χρόνου η απαλλαγή από τα μνημόνια και η πορεία για την ανάκαμψη και την ανάπτυξη είναι ορατή. Δεν θεωρεί ανθρωποθυσία την απόλυση επιόρκων και την αντικατάστασή τους από νέους ανθρώπους με αξιοκρατική κριτήρια. Υπογράμμισε τέλος ότι το αίτημα για μείωση του ΦΠΑ στον τουρισμό μπαίνει τώρα στην ατζέντα. Εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη θωράκιση των τραπεζών και τη διασφάλιση των καταθέσεων με παραμονή στο ευρώ και το σκληρό πυρήνα της Ευρώπης, με ανταγωνιστικότητα που θα φέρει νέες επενδύσεις και θέσεις εργασίας.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ» στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
• ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ο Αχιλλέας! Μετά το Σπύρο Λάτση, που ανταποκρίθηκε στην έκκληση Τουρκολιά στην εθνική προσπάθεια για την αύξηση κεφαλαίου της ΕΤΕ, ο Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος θα συμμετάσχει σ’ αυτή με 50 εκατ. ευρώ.
• CASSUS BELLI για την Περιφέρεια το «κούρεμα» της Ολυμπίας Οδού, δηλώνει ο Π. Τατούλης που σήμερα επισκέπτεται στο Δήμο Μεσσήνης τα ενταγμένα στο ΕΣΠΑ έργα.
• ΕΛΛΕΙΨΗ πυροσβεστικών υποδομών στην Πελοπόννησο και όχι μόνο… ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου. Καθηλωμένα οχήματα χωρίς ελαστικά, χωρίς αεροπλάνα και άλλες ελλείψεις.
• ΑΝΟΔΙΚΑ κινήθηκαν οι τιμές του ελαιολάδου τον Μάρτιο.
• ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ενόψει Πάσχα για τις τιμές των κηπευτικών.
• ΤΟ ΤΡΕΝΟ είναι πολιτισμός και συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη. Η θερμή υποδοχή στην Κυπαρισσία όπου ξαναπήγε το τρένο μετά από τρία χρόνια!

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.