Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 10ης Απριλίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Εκκωφαντική σιωπή της ΕΛΑΣ για Χρυσή Αυγή

Η αντιδημοκρατική και έκνομη δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής ..........

ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τη διοίκηση, τους γιατρούς και τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο Καλαμάτας αλλά και κόμματα της Αριστεράς που τοποθετήθηκαν αιχμηρά επί του θέματος. Αντίθετα, εκκωφαντική ήταν η σιωπή της Αστυνομίας που το πέρασε, ως μη γενόμενο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΑΓΡΙΕΥΕΙ η αντιπαράθεση με τη Χρυσή Αυγή στη Μεσσηνία. Αντιδράσεις φορέων και κομμάτων για τη νυχτερινή επίσκεψη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Δηλώσεις και αντιδηλώσεις δημιουργούν εμφύλιο-πολεμικό κλίμα.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ», η οποία δημοσιεύει επιπλέον ανάλυση με τίτλο «Η Δημοκρατία, η κρίση, η Χρυσή Αυγή και η ανάγκη να αλλάξουμε ρότα» του συνεργάτη μας Θανάση Κουκοβίστα. Στην πρώτη σελίδα διαβάζουμε ακόμη:
• ΑΙΧΜΕΣ κατά Νίκα από τον Αλευρά για την Μπιρμπίτα.
• ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ: Δικαίωμα όλων η ανάπτυξη. Άρθρο του αντιδημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Αθανασόπουλου.
• ΟΙ ΑΜΕΣΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ της νέας ΚΑΠ στους αγρότες αποφασίζονται στις 22 Απριλίου από τους υπουργούς Γεωργίας των «27» της Ε.Ε.
• ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΝΙΚΑ από Μπεχράκη για τη ΜΟΛΑΚ και άρθρο χημικού μηχανικού με ερωτήματα γιατί εξακολουθεί να παραμένει η μονάδα λιπασματοποίησης Καλαμάτας ανενεργή.
• Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Πελοποννήσου ενεργό μέλος της Μεσογείου.
• 399 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ το Μάρτιο στην Πελοπόννησο για μικρές και μεγάλες εγκληματικές συμπεριφορές.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.