Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Καλαμάτα: Δωρεάν μετακίνση με λεωφορείο για το προσωπικού του Νοσοκομείου [ VIDEO ]

Την μετακίνηση εντός των ημερών του προσωπικού του νοσοκομείου Καλαμάτας από και προς το νοσηλευτικό ίδρυμα ανακοίνωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος.
Σε δήλωση του ο κ. Μπέζος είπε ότι από όταν ανέλαβε τα καθήκοντα του υπήρχε ένα αίτημα των εργαζομένων για την μετακίνηση του προσωπικού από και προς το νοσοκομείο.
Οσο ο καιρός και .....

η κρίση περνούσε και τα μισθολόγια έπεφταν το πρόβλημα εντάθηκε.
έγιναν προσπάθειες για λύση μέσω ΚΤΕΛ για μείωση ή καλύτερης έκπτωσης στο εισιτήριο των εργαζομένων.
Αποφασίστηκε το νοσοκομείο να αποκτήσει το δικό του λεωφορείο με ένα και μοναδικό σκοπό την μετακίνηση του προσωπικού από και προς το νοσηλευτικό ίδρυμα της Καλαμάτας.
Βρέθηκε Αθηναϊκή εταιρία που δέχτηκε να κάνει μια δωρεάν παραχώρηση στο νοσοκομείο Καλαμάτας ενός λεωφορείου για να εξυπηρετήσει αυτή την ανάγκη. Το λεωφορείο Σήμερα το λεωφορείο είναι στην Καλαμάτα και από την εβδομάδα που μας πέρασε ξεκίνησε η διαδικασία για τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που πρέπει αν γίνουν ώστε το λεωφορείο να τεθεί σε λειτουργία.
όπως είπε ο κ. Μπέζος το λεωφορείο σε 15 περίπου μέρες το λεωφορείο θα είναι στην διάθεση του προσωπικού του νοσοκομείου.

Αυτό είναι το ελάχιστο τόνισε ο κ. Μπέζος που μπορεί να κάνει η διοίκηση στο προσωπικό που δίνει νύχτα μέρα την ψυχή του για την υγεία των πολιτών.
Είναι μια υποχρέωση που έχει το νοσοκομείο σε αυτούς τους εργαζόμενους που υπηρετούν νύχτα μέρα το ύψιστο αγαθό της υγείας.

Από Ρεπορτάζ του ΝΕΤ Καλαμάτας

ΣΧΟΛΙΟ
Φαίνεται από τις ενέργειες που κάνει ένας άνθρωπος άξιος στην δουλειά του και τα καθήκοντα που του έχουν ανατεθεί.
Τι κρίμα να μην μπορούμε να πούμε το ίδιο και για άλλους Διοικητές...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.