Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΤΕΛΙΚΑ Παραιτήθηκε ο Γκούμας ! Παραλήρημα χωρίς τέλος - Παραιτήθηκε από την ΕΤΑΠ ο Γ. Γκούμας [ VIDEO ]

Πρωτοφανείς χαρακτηρισμοί ενάντια στον Δ. Μανιάτη

Την παραίτηση του κατέθεσε πριν λίγο ο πρόεδρος της ΕΤΠΑ και ειδικός σύμβουλος του επιμελητήριου Μεσσηνίας Γιώργος Γκούμας . Αυτό που προξενεί εντύπωση είναι ότι ο κος Γκούμας στην παραίτηση του αναφέρει ότι παραιτείται από πρόεδρος της ΕΤΑΠ που ως γνωστόν δεν έχει και την πλειοψηφία του πενταμελούς συμβουλίου της εταιρείας και δεν αναφέρει πουθενά ότι παραιτείται και από ειδικός σύμβουλος του επιμελητηρίου προκειμένου να μην ξαναγίνει και ψηφοφορία από τους 21 που αποτελούν το Δ.Σ του Επιμελητηρίου.

Σε ένα χωρίς τέλος παραλήρημα με μοναδικό στόχο να... προβάλει μια .......

άλλη πραγματικότητα από αυτήν που ο ίδιος.... προκάλεσε προχώρησε σήμερα ο Γιώργος Γκούμας. Ο πρώην Πρόεδρος της ΕΤΑΠ, αφού ανακοίνωσε την παραίτησή του από την θέση αυτή, παραχώρησε συνέντευξη τύπου, υβρίζοντας και κατηγορώντας τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Δημήτρη Μανιάτη αναφέροντας ''είναι εκπληκτικό το που μπορεί να φθάσει η ανθρώπινη φιλοδοξία όταν αρχές και αξίες μπαίνουν στο τραπέζι των προσωπικών συνδιαλλαγών, στην συγκεκριμένη περίπτωση η μάσκα του φιλόδοξου Δ. Μανιάτη έπεσε...».

Αρχικά, χαρακτήρισε ως οριακή την χθεσινή απόφαση της Δ.Ε. για την ανάκληση της θέσης του Ειδικού Συμβούλου, αλλά και μη σύννομη!!! Ενώ στην συνέχεια άρχισε να... βλέπει συνωμοσίες και πολιτικές συνδιαλλαγές, σκοπιμότητες και σκοτεινές συμμαχίες για να τον... εξοντώσουν. Με το αίσθημα της ευθύνης να απουσιάζει, αλλά ξαφνικά να τον διακατέχει η ευθιξία προχώρησε στην συνέχεια σε προσωπικές αναφορές αναφορικά με την ''συμμαχία παλιών και νέων'' εναντίον του!!! Στα γαργαλιστικά που ανέφερε για τους παλιούς έκανε λόγο για τον Σ. Σαραντέα τον οποίο και χαρακτήρισε ''μετρ της καταστρατήγησης με τις εντολές Καραμπάτου'' και στους ''νέους'' ενέταξε τον Δ. Μανιάτη και Ν. Μπελογιάννη, μιλώντας μάλιστα για ανταρσία εναντίον του... Δεν σταμάτησε εκεί όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί μίλησε πως η θέση του Ειδικού Συμβούλου ήταν μέρος της... συμφωνίας!!! που είχε γίνει, ενώ καταφέρθηκε και ενάντια στον κ. Καραμπάτο σημειώνει πως για τα μέχρι τώρα φέρνει τη μεγαλύτερη ευθύνη.

Για το περιστατικό στη Δ.Ε. αναγνώρισε την ένταση αλλά έκανε λόγο για παραπληροφόρηση, αφού ο ίδιος είχε ρόλο ''ειρηνοποιού'', ενώ ο κ. Μανιάτης εμφανίστηκε αυταρχικός!!! Αυτά υπό το βλέμματα της 8άδας των συμβούλων του κου Γκούμα.
Μην ξεχάσουμε και την... συνηθισμένη επίθεση του κου Γκούμα στην τηλεόραση BEST.


Και μια προσωπική σημείωση από τον Θέμη Κανελλόπουλο:
Υγ1. Επειδή η λέξη ντροπή λείπει από το λεξιλόγιο του κου Γκούμα, του... προσφέρω λίγο από αυτήν που νιώθω εγώ σήμερα, γιατί κάποτε τον θεώρησα, φίλο μου. Και μια εκτίμηση για τον ίδιο... Όσο και εάν προσπαθείς δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να κερδίσεις την... μάχη με τις ερινύες σου.
Υγ2. Και επειδή είναι υποκρισία να κρύβεσαι από τις ευθύνες σου, τουλάχιστον, δεν βλάπτει να παραδέχεσαι τα αυτονόητα. Άκου ότι δεν τον είχαμε προσκαλέσει... Περισσότερες από 10 φορές είχε γίνει κάτι τέτοιο, και, δημόσια. Αλλά, τι να σου πώ μπροστά σου... τύφλα να έχει ο Βαρόνος Μινχάουζεν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.