Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Φιλιατρά - Λιμενάρι. Βγήκαν βράχια και μπάζα στον δρόμο. [ VIDEO ]

Βράχια και μπάζα βγήκαν για μια ακόμα φορά στον δρόμο από Λιμενάρι προς Στόμιο στο ύψος της ταβέρνας "Ιόνιον" του κ. Κολομβάκη.
Η χθεσινοβραδινή κακοκαιρία σε συνδυασμό με τους δυνατούς Δυτικούς ανέμους που έπνεαν στην περιοχή και τα μεγάλα κύματα που είχαν σηκωθεί νωρίς το πρωί έφεραν κομμάτια από πορία αλλά και μπάζα που είναι πεταμένα στο σημείο στο δρόμο ο οποίος έμοιαζε με βομβαρδισμένο τοπίο.
Αναγνώστης που ........

επικοινώνησε με το Φιλιατρά News μας κάλεσε στο σημείο να καταγράψουμε την εικόνα που παρουσίαζε η περιοχή, τονίζοντας μας ότι κανένας οδηγός ΙΧ δεν διανοείται να περάσει από το σημείο καθώς τα λάστιχα του κινδυνεύουν να σκιστούν από τα αιχμηρά κομμάτια των ποριών που βγήκαν στον δρόμο.
Χαρακτηριστική είναι η δυσκολία με την οποία περνά ένα τρακτέρ από το σημείο όπως θα δείτε και στο video.
Ειδοποιήθηκε ο Δήμος ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έστειλε στην περιοχή εκσκαφέα και καθάρισε το σημείο από τις πέτρες και τα ξενόφερτα υλικά.

Μικρό όμως πρόβλημα υπήρξε και στην Αγία Κυριακή Φιλιατρών καθώς στην απέναντι πλευρά του μώλου όταν -σύμφωνα με την μαρτυρία του Διευθυντή του γυμνασίου Φιλιατρών κ. Αθανασόπουλου- το πρωί το κύμα έφτανε τα 3 μέτρα με αποτέλεσμα να πετάξουν στον Δρόμο πέτρες και να μην μορεί να φύγει για το σχολείο.
Έτσι έκατσε εκείνος να παραμερίσει τις πέτρες μία προς μία για να μπορέσει να φύγει και να πάει στην εργασία του.

Δείτε Φωτογραφίες και ένα Video όπως το κατέγραψε η κάμερα του Φιλιατρά News














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.