Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Φιλιατρά - ΤΕΘ: Παρουσίασαν την παράσταση Δεν πληρώνω Δεν πληρώνω [ VIDEO + Trailer ]

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα το μεσημέρι τα μέλη του Τριφυλιακού Ερασιτεχνικού θεάτρου με αφορμή την Πρεμιέρα του θεατρικού έργου που ανεβάζουν με τίτλο Δεν πληρώνω, Δεν πληρώνω του Ντάριο Φο σε σκηνοθεσία και διασκευή του Κώστα Δριμυλή.

Ξεκινώντας την ενημέρωση η κ. Νατάσα Παπαδάκη, .....

πρόεδρος του Τριφυλιακού Ερασιτεχνικού θεάτρου αφού ευχαρίστησε όλους εμάς που προβάλλουμε την δραστηριότητα τους είπε ότι το "Δεν πληρώνω δεν πληρώνω" είναι ότι πιο επίκαιρο θα μπορούσε να γίνει αυτή την στιγμή. Το ΤΕΘ φροντίζει να βρίσκεται στο κέντρο της επικαιρότητας στον παλμό του κόσμου.
Ο Θεατής από την παράσταση θα πάρει πολλά μηνύματα για την σημερινή κατάσταση της χώρας αλλά και θα γελάσει πολύ. Η ομάδα αποτελείται από 16 άτομα επί σκηνής και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι ο κόσμος και σε αυτή την περίπτωση θα ανταποκριθεί θετικά στην νέα παράσταση που ανεβάζει το Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο.

Το μέλος και υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων του ΤΕΘ κ. Γιώργος Καραμπότσος είπε ότι η φετινή παράσταση συμπίπτει με τα 18α γενέθλια του ΤΕΘ. Το Δεν πληρώνω δεν πληρώνω είναι η πιο επίκαιρη παράσταση που έγινε ποτέ. Μέσα από τις κωμικές καταστάσεις διαγράφεται ακριβώς η σημερινή πραγματικότητα, με τα αίτια και την στάση των ανθρώπων απέναντι στην κρίση.

Ο Σκηνοθέτης της παράστασης κ. Κώστας Δριμυλής, είπε ότι το έργο έχει να κάνει με την αντίδραση στα πράγματα. Το έργο κυρήττει την ατομική αντίδραση στα πράγματα στον κάθε χώρο.
Η πρεμιέρα είναι την Παρασκευή 15 Μαρτίου στις 21:00 στο Φουρναράκειο Κέντρο Φιλιατρών, ενώ οι επόμενες παραστάσεις που θα δοθούν θα είναι το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαρτίου στις 21:00
Και την επόμενη εβδομάδα οι παραστάσεις θα γίνουν Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή 22 , 23 , 24 Μαρτίου και ώρα 21:00 στο Φουρναράκειο στα Φιλιατρά.
Μετά ακολουθεί περιοδεία σε Γαργαλιάνους Κυπαρισσία Καλαμάτα και όπου αλλού μπορέσουμε να μεταφέρουμε την παράσταση.

Δείτε την συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν τα μέλη του ΤΕΘ και αμέσως από κάτω το trailer της παράστασης





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.