Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Τρελή Αποκριά ξανά στα Φιλιατρά!

Με εντατικούς ρυθμούς γίνονται οι τελευταίες προετοιμασίες για το Καρναβάλι των Φούληδων, η παρέλαση του οποίου θα ξεκινήσει στις 4.00 το απόγευμα της Κυριακής στην πλατεία των Φιλιατρών!

Οι Φιλιατρινοί ........

καλούνται για μια ακόμη χρονιά να αποδείξουν πως, παρά την οικονομική κρίση και τα προβλήματα, διαθέτουν αστείρευτη δύναμη, ανεξάντλητο χιούμορ και με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο θα σατιρίσουν την επικαιρότητα, θα καυτηριάσουν και στηλιτεύουν πρόσωπα και καταστάσεις και θα στείλουν μήνυμα αισιοδοξίας σε όλους!

Παρά το γεγονός ότι ο Δήμος Τριφυλίας δε συνδράμει οικονομικά αλλά μόνο οργανωτικά, το Καρναβάλι των Φούληδων, χάρη στη στήριξη των Φιλιατρινών και ιδίως της νεολαίας, χορηγίες ιδιωτών και επιχειρήσεων, με μεγαλύτερη εκείνη της Costa Navarino, χρόνο με το χρόνο γίνεται καλύτερο και μεγαλύτερο! Εκτός από το Καρναβάλι, το Σαββατοκύριακο στα Φιλιατρά οργανώνονται παράλληλες δράσεις από τον Όμιλο Δράσεων και Πολιτισμού. Το Σάββατο το πρωί, στον πεζόδρομο, θα λειτουργήσει εργαστήρι κατασκευής χαρταετού, ενώ το πρωί της Κυριακής από το Ρολόι θα ξεκινήσει το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού!

Σε δηλώσεις της χθες το μεσημέρι, το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής και ουσιαστικά η «ψυχή» των αποκριάτικων εκδηλώσεων, δημοτική σύμβουλος Βιβή Παντελάκη σημείωσε: «Βρισκόμαστε στις τελευταίες προετοιμασίες για το Καρναβάλι των Φούληδων, μια εκδήλωση που με πολύ κέφι και μεράκι συνδιοργανώνουν η Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών και φορείς της πόλης. Και λέγοντας φορείς, αναφέρομαι στους συλλόγους, στα σχολεία και σε μεμονωμένα άτομα. Σας προσκαλούμε, λοιπόν, την Κυριακή 17 Μαρτίου, στις 4.00 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία των Φιλιατρών, για να περάσετε στιγμές χαράς, κεφιού, γλεντιού καμαρώνοντας ή συμμετέχοντας στην παρέλαση που θα γίνει και βλέποντας μετά τα γκρουπ να χορεύουν».

Για τις συμμετοχές, είπε: «Αυτή τη στιγμή είναι αρκετές. Είναι λίγο περισσότερες από πέρυσι, κυρίως από την πόλη, τα σχολεία, τους συλλόγους. Φέτος γίνονται αντίστοιχες εκδηλώσεις και στις υπόλοιπες άλλες πόλεις του Δήμου Τριφυλίας και γι’ αυτό δεν έχουμε συμμετοχή. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι παίρνουν μέρος. Ιδιαίτερα τα σχολεία, τους συλλόγους γονέων, που βγάζουν τους μαθητές με τα γκρουπ, τα παιδιά του Γυμνασίου, του Λυκείου, τον αγροτικό σύλλογο. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους εκείνους που στήριξαν οικονομικά αυτή τη δραστηριότητα, γιατι, όπως γνωρίζετε, ο Δήμος Τριφυλίας δεν ανέλαβε το οικονομικό βάρος αυτού του εγχειρήματος, όπως και την προηγούμενη χρονιά. Θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω την Costa Navarino, που κάνει μια πολύ μεγάλη χορηγία, καθώς μας χορηγεί τα ηχητικά. Σε αυτό οφείλουμε και το γλέντι που θα γίνει μετά (σ.σ. μετά την παρέλαση) στην πλατεία των Φιλιατρών, αφού θα μας προσφέρει και 1.000 φιάλες κρασί από τη δική της παραγωγή, όπως και πέρυσι! Πιστεύω ότι θα περάσουμε πολύ όμορφα!».

Θαρρος

4 σχόλια:

  1. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ INTERNET ΤΗΣ Δ.Ε. ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ; ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑ ΤΙΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Filiatra hotspot δουλεύει. Το Public hotspot λειτουργεί μεν αλλά δεν μπαίνει στο internet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καρναβαλι των Φουληδων λεμεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μεσα στην πολη μονο το Public hotspot λαμβανεται και αυτο απο 1 οροφο και επανω, αλλα δυστυχως...... το Filiatra hotspot μονο για την πλατεια ειναι, πρεπει να ενισχυθη η ισχυς του εκπεμπομενου σηματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.