Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Ο Φιλιατρινός Γιώργος Ασημακόπουλος ανακοίνωσε υποψηφιότητα για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ

Του πρώην Διαχειριστή μας

Με Φιλιατρινό άρωμα οι εκλογές για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ καθώς ο Δικός μας Φιλιατρινός Γιώργος Ασημακόπουλος ανακοίνωσε πρίν λίγη ώρα την υποψηφιότητα για την προεδρία της νεολάιας της ΝΔ.
Ο Γιώργος ..........

Ασημακόπουλος, που σπουδάζει στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, είναι το τέταρτο όνομα, που ανακοίνωσε υποψηφιότητα για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ μετα από τους Σάκη Ιωαννίδη, Αντρεα Τσώκο και Στράτο Γρομπανόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον έτερο υποψήφιο Στράτο Γρομπανόπουλο ο οποίος όμως θα ανακοινώσει την αποχώρηση του από την διεκδίκηση της προεδρίας και θα ανακοινώσει την στήριξη του στο πρόσωπο του Γιώργου.
Στο παρασκηνιακό κομμάτι, ο Σάκης Ιωαννίδης, έχει την υποστήριξη του απερχόμενου προέδρου Ανδρέα Παπαμιμίκου, ενώ σύμφωνα πάντα με πληροφορίες ο Ανδρέας Τσώκος δεν έχει ιδιαίτερη δυναμική, αλλά αναμένεται να παίξει ρυθμιστικό ρόλο στις εξελίξεις, χωρίς όμως να αποκλείεται ενδεχόμενη συνεργασία με τις άλλες δύο πλευρές.
Πάντως από το περιβάλλον του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποτελεί ιδανική υποψηφιότητα τόσο λόγω καταγωγής όσο και δυναμικής που έχει αναπτύξει σπουδάζοντας στην Θεσσαλονίκη και καταφέρνοντας να κερδίσει την αγάπη και εμπιστοσύνη των συμφοιτητών του.

Άνθρωποι που τον ξέρουν καλά μιλάνε για ένα σοβαρό παιδί που και με την παρουσία του και μόνο προβάλλει κύρος, ένα παιδί με χαμηλό προφίλ, δυναμικός, που πρωτοστατούσε σε εκδηλώσεις του κόμματος στην Θεσσαλονίκη.

Το θέμα πλέον πρέπει να απασχολήσει την Νεολαία του τόπου καθώς ο Γιώργος θα πρέπει να στηριχθεί από όλους τους συμπατριώτες μας, όλους τους αυτοδιοικητικόυς της Μεσσηνίας ώστε να βγάλουμε στην προεδρία της ΟΝΝΕΔ έναν Τριφύλιο που αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα.
Τι λέτε κύριοι?? Δεν πρέπει να στηριχθεί με όλες σας τις δυνάμεις? Υπάρχει κάτι καλύτερο από τον Γιώργο???

43 σχόλια:

  1. Δηλαδη αν κατάλαβα καλά ο νεαρός είναι ένας άνθρωπος που πιστεύει απόλυτα στις αξίες και τα ιδανικά της Ν.Δ... Και κάποιοι καμαρώνουν επειδή είναι Τριφύλιος...
    Προχτές ακόμη όλα τα blogs και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης "έκραζαν" τους συνέδρους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. που αποθέωναν τον ΓΑΠ. Μήπως και ο κύριος Ασημακόπουλος και οι όμοιοί του δε θα αποθεώσουν αύριο τον νυν πρωθυπουργο...;; Και κάποιοι καμαρώνουν λόγω καταγωγής αυτούς τους χειροκροτητές... Βρε ουστ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΑΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΔΥΝΑΤΑ. ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mprabo Giorga. Ante na doyme ena diko mas paidi sthn proedria tis onned. Kali epituxia kai euxomai to kalutero giati to aksizeis.
    Giannis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και επιδη ειναι φιλιατρινος τι παει να πει αυτο!!! Απο την στιγμη που ειναι στο κομα που πουλησαν τα ονειρα και τα ιδανικα ολων των ανθρωπων εχει φατουρο και μαυρο!!!!αρκετα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. λυπηρό..κρίμα, νέο παιδί, τι προσδοκά από τους καταστροφεις της χωρας? συμφωνει με τον Αντώνη που εξυμνούσε τα λαμόγια της Θεσσαλονίκης? συμφωνεί με την ΔΑΠ & ΠΑΣΠ που κατεστρεψαν τα ελληνικα πανεπιστημια?κρίμα , με τετοιους ανθρωπους δεν αλλαζει η Ελλαδιτσα μας...σας χαριζουν καθρεφτακια και χειροκροτάτε σαν ιθαγενεις..ο Νιτσε έλεγε : θέλεις να πολλαπλασιαστης επί 10, 100, 1000...ψάξε για μηδενικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΛΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κρημα να εισαι νεος και να εισαι με τους προδοτες και τους δοσηλογους... Ξρημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο Γιώργο! Σου εύχομαι τα καλύτερα! Μην ακούς όλους αυτούς που τους πήρε ο πόνος για τη πατρίδα και τους νέους. Αν μπορούσαν θα κάνανε τα ίδια για να βολέψουνε τους εαυτούληδες και τα παιδάκια τους. Ζηλέυουνε γιατί δεν είναι εύκολο να είσαι υποψήφιος για τη νεολαία ενός μεγάλου κόμματος. Προχώρα μπροστά και μη ξεχνάς τι σου έμαθαν οι γονείς σου. Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ''Αν μπορούσαν θα κάνανε τα ίδια για να βολέψουνε τους εαυτούληδες και τα παιδάκια τους." τα είπες όλα ρε μεγάλε..χ.αχαχαχαχαχαχαχ..κλαίωωωωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 8 χρόνια έκανε να πάρει πτυχίο από τα ΤΕΙ... λαμπρός νέος! Παράδειγμα! Να τον στηρίξουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. aftos pou les pws ekane na parei 8 xronia ptixio kai ton ironevese ekane polla pragmata sto TEI THESSALONIKIS kanwntas agwnes gia ta dikaiwmata twn foititwn kai eftase mazi me tin omada tou to TEI THESSALONIKIS na ena apo ta kalitera idrimata stin Ellada gia afto ama den kserete den tha milate. GIWRGO GERA KAI MIN MASAS APO TON KATHE ASXETEO POU LEEI TIN XAZOMARA TOU XVRIS NA KSEREI

      Διαγραφή
  11. Φίλε, έφυγε ο Στράτος και παρέλυσε το κράτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δηλαδή είναι πουλέν του Γρομπανοπουλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΩΡΓΟ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΧΟΡΑ!!!! 8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΠΗΓΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!! ΑΝΤΕ ΑΝΟΙΞΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΟΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΩΡΑ!!!! Ε... ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΟΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΙΜΗ!!!ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εύχομαι Γιώργο να έχεις την ευκαιρία να αναλάβεις την προεδρία. Είμαι βέβαιος ότι δε θα υπάρχει καταλληλότερος. Η πατρίδα χρειάζεται σοβαρούς και ηθικούς νέους ανθρώπους σαν εσένα! Ως προς ορισμένα από τα προηγούμενα σχόλια: ακόμα κι αν κάποιος διαφωνεί με τον κομματικό προσδιορισμό, δε θα έπρεπε να χαίρεται να διεκδικούν τέτοιες θέσεις αξιόλογοι άνθρωποι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ίππευσε το Βουκεφάλα
    ξαφνικά ένα πρωί
    και την είδε Μεγα-Αλέκος
    σε εκστρατεία του ΤΕΙ
    ξέχασε της Σαλονίκης
    την παλιά τη συνταγή

    Φίλε τώρα φεύγει ο Γρόμπα
    για να μην τους κάνει ρόμπα
    Μπροστά βγάζει τον ψηλό
    μα θα γίνει βατερλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εσείς που διαφωνείτε με την υποψηφιότητα του Γιώργου για ποιό λόγο κάθεστε και ασχολείστε;
    Τι πιο λογικό να μην ασχοληθείτε καν μαζί του. Να τον απαξιώσετε. Γιατί αυτό το μίσος ή κακία για ένα παιδί που θέλησε να μπει στην οργάνωση της νεολαίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΗΤΩ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ!ΕΠΕΙΤΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΣ!ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΚΡΙΤΙΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ?ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συμφωνω απολυτα με τον 11,43.Το παληκαρι το ξερω μονο φατσικα,αλλα μονο και μονο επειδη ειναι Φιλιατρινος ειμαι μαζι του.ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΧΩΡΑ.
    Γ.Σ.ΑΘΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. αν εχει ψυχη να συκρουστει και καθαρα χερια καλη επυτυχια,μην κρινετε μεχρι να δειτε,νεοι ανθρωποι πρεπει να βγουν μποστσα που εχουν οραματα και ορεξη.καλη επυτυχια γιωργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τελικα τι σου ειναι μερικοι ανθρωποι.. Ποσο ευκολα ξεχνουν το τι μας κανουν οι κηβερνοντες.. Και τωρα ερχεται ο καθε γιωργος απ τα φιλιατρα και ζητα τον ψηφο.. Γιατι αγορι μου?επιδει εισαι ραγιας στους προδοτες θα πρεπει στο ονομα του φιλιατρινος να σε τημισουμε? Ε οχι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εχει υποχρεωση ο γιωργακης απ την Ν.Δ. Ετσι δεν ειναι;τωρα στα δυσκολα πρεπει να στηριξη το κομα! Πρεπει να βγει μπροστα! Καποιοι γνωριζουν πραγματα και κατ αστασεις για διορισμο στενου συγγενικου προσωπου.. Εμ; γιωργο το γραμματιο πρεπει να εξοφλιθη!!Ενα απ τα μικρα!Στην πορια τα αλλα.. Τα μεγαλα γραμματια! Χαχαχαχαχαχαχα ααααααχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. filiatranews , πολυ ακροδεξιο σε βρίσκω, από την Μπουζα μεχρι Γιωργο, να σου θυμισω οτι στο ιδιο κομμα υπαρχουν χουντικοι και ακροδεξιοι , ακτιβιστες σαν τον Βοριδη και γελοιοι σαν τον Αδωνι, τουλαχιστον πες οτι εισαι φασιστας και εσυ να σε διαγραψουμε , θα διαβαζουμε απο το kyparissianews....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακροδεξιοί εμείς; Ζήσαμε να το ακούσουμε κι αυτό! Τι άλλο μένει ακόμα να ακούσουμε; Θα ενημερώσω και τον πρώην μας που έγραψε το θέμα για να σου απαντήσει. Χα Χα Χα Χα . Να είσαι καλά με έκανες και γέλασα.

      Διαγραφή
    2. Ο πρώην Διαχειριστής6 Μαρτίου 2013 στις 4:44 μ.μ.

      Ε ΟΧι και ακροδεξιοί γιατί στηρίζουμε ενα Φιλιατρινόπουλο...
      ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΜΑ....ΙΕΣ

      Διαγραφή
    3. εσυ μηπως εισαι κκε,δηλ δεν ειναι γελοιοι στο συριζα η στο κκε

      Διαγραφή
  23. Αρκεί να διαβάσει κανείς την ποιότητα των σχολίων που γίνονται και που αφορούν σε ένα νέο παιδί που αποφασίζει να εκθέσει τον εαυτό του και να ασχοληθεί με τα κοινά για να καταλάβει γιατί σήμερα βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πέρα από το ότι στηρίζουμε ένα νέο παιδί που είναι από την περιοχή μας και κυρίως από την πόλη μας δεν σχολιάσαμε ΤΙΠΟΤΑ απολύτως. Το τι μπορεί να γράφει ο καθένας, δεν σημαίνει ότι το αποδεχόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εφόσον μπορούμε να κάνουμε σχόλια για ό,τι ανεβαίνει στο blog Της πόλης μας...θα ήθελα να σχολιάσω και εγώ.

    όλα τα χρόνια που προσπαθούμε να αποφοιτήσει το δύσκολο ΤΕΙ του...έστω κατάφερε για μια υποψηφιότητα στο κόμμα...
    να μην έχει κανένας μας την απορία τί θα απογίνει (προφανώς ένας από τους γνωστούς - άγνωστους έλληνες δημοσίους υπαλλήλους συνδικαλιστές)...

    δεν έχω σκοπό να κρίνω, απλά να αφήσω και εγώ το σχόλιο μου.

    όπως και να έχει καλή τύχη στην πολιτική σκηνή...

    υ.γ. λυπάμαι που είμαστε η μοναδική χώρα στην οποία οι νεολαίες κομμάτων έχουν άμεση σχέση & έπίδραση στα πανεπιστημιακά ιδρύματα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ελα βρε!!!!ποιοτικε χαχαχα !!!! Παλιοσαγανογλυφτη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΝΩΝΥΜΕ 2-09 ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ!ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΣ ΤΟΥ. ΑΝ ΑΝΟΙΓΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ Ή'ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ!ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ!ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΑΚΙ ΤΗΣ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Παλιοσαγονογλύφτης ( λέξη σύνθετη απο τις λέξεις παλιό, σαγονι κ γλυφτης) δηλαδή αυτός που γλύφει παλιά σαγονιια. Μην εκθέτεις τον εαυτό σου "καλε" μου φίλε , εάν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΣΟΚ.ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ,ΤΑΧΑΜΟΥ ΤΑΧΑΜΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΤΑΧΑΜΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ...ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΝΝΕΔ...A PRIORI ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΑΣΣΩ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. τέτοια άρθρα πρέπει να ανεβάζετε και όχι τον κάθε κομμακοδίαιτο...ξυπνάτε ρεεεεεεε....ανάγκη από καινοτομία έχουμε και νέους ανθρώπους με διάθεση, ακου εκεί επίτευγμα η διεκδικηση της ΟΝΝΕΔ..και ζητάς και την υποστηριξη μας,ντροπή σας, αίσχος..
    http://www.bankingnews.gr/%CE%A0%CE%B1%CE%BB%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%91%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82/item/81503-%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%B4%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C-share-your-success-%CF%84%CE%B7%CF%82-cosmote

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τώρα που ξύπνησε το Banking News είναι πολύ αργά.
    ΠΡΩΤΟΙ το ανεβάσαμε. Και προβάλαμε και μια Φιλιατρινή επιχείρηση που έπαιρνε μέρος.

    Κοιτα τα ακόλουθα Link

    http://filiatranews.blogspot.gr/2013/02/appolo-resort-art-hotel.html και με ηχητική δήλωση της ιδιοκτήτριας Χριστοδούλου Γεωργίας.

    και δες και το δεύτερο.

    http://filiatranews.blogspot.gr/2013/01/share-your-success-cosmote.html

    Μην λέμε ότι θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και την δικη μου συμετοχη που δεν προβαλατε?.αρα ειμαστε πιο μπροστσα απο ολους φιλε 4¨57

      Διαγραφή
  32. Γιωργο προχωρα οχι μονο η Μεσσηνια αλλα και ολη η Μακεδονια ειναι μαζι σου... Παμε δυνατα Ψηλε να τους παρουμε τα μυαλα... Καλη δυναμη κρατα γερα και ασε τους αλλους να μεινουν με τα πικροχολα σχολια τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΩ Η' ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μαγκες οσοι ειστε δεξιο και μπαινετε και βλεπετε αυτά και εχετε σιχαθει τις μακακίες τους.Σκεφτειτε τωρα που τα κεντροφιλελευθερα κοκκινισμενα πανια των χαμαιτυπιων μιλανε για ακροδεξια αμελετητα. Δεν ειναι καιρος να κανουμε ένωση αποφοίτων και φοιτητών ολοι εμεις οι Συντηρητικοί και εθνικόφρονες και οπαδοι της ιδιωτικης πρωτοβουλίας και της μεσαιας τάξης.
    Σας αρεσει που η ΧΑ και ο αμερικανοτσολιάς ΑΝΕΛ γινονται αποθηκες των ελληνων δεξιών.
    σκεφτειτε μηπως πρεπει να κανουμε μια οργανωση δεξιά κοντρα και στην δηθεν ακροδεξια αλλά και στα συριζοοννεδ.
    Και σαν μιλαω πολιτικά οχι για τον καθε τυχαρπαστο υποψήφιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τους Φιλιατρινούς κουκολοφόρους θα τους ξεβρακώσω στο συντριβάνι.

    Δ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Η νίκη αρχίζει από την Θεσσαλονίκη και τερματίζει στα Φιλιατρά.
    Γιώργαρε γερά πάτα τους απίθανους που μας φέρνουν για επαγγελματίες προέδρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.