Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Φιλιατρινών Αττικής "Η Εράνη"

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε χτες 30 Μαρτίου 2013, ο ετήσιος χορός της Αδελφότητας Φιλιατρινών Αττικής.

Παρά την οικονομική κρίση και τις δυσκολίες της εποχής, η προσέλευση και η συμμετοχή των Φιλιατρινών, που ζουν στην Αττική, αλλά και αλλού, ήταν μεγάλη.

Συγκεντρωθήκαμε στο κέντρο «ΤΑΧΕΙΑ» στον Άλιμο, για μια όμορφη συνάντηση και γιορτή.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου, Στρατηγός κύριος Νίκος Βορρές, και .......

το διοικητικό συμβούλιο μας υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα, στον ζεστό χώρο του Κέντρου Ταχεία.

Ήταν μια ευκαιρία να συναντηθούμε με τους συμπατριώτες και να γλεντήσουμε, όλοι μαζί.

Την όμορφη γιορτή, ετίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας με την σύζυγό του, η Πρόεδρος του Συλλόγου «Φιλοπροόδων», κ. Βιβή Παντελάκη, οι Πρόεδροι του Χαλαζονίου και του Κατσίμπαλι, με μέλη των συμβουλίων τους, άλλοι εκπρόσωποι του Τριφυλιακού Δήμου, η Πρόεδρος του Συλλόγου φίλων Αγρίλη Κ. Βάσω Μπακούρου, με όλα τα μέλη, που ήρθαν από την Τριφυλία μας, για να συμμετέχουν στον ετήσιο Χορό.

H Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Νεολαίας, Άθλησης του Δήμου Αθηναίων κ. Παναγιώτα Βρυσιώτη - Ψαρράκη, ο καθηγητής Μουσικής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης κ. Θανάσης Ζέρβας με την σύζυγό του, ο σπουδαίος Φιλιατρινός στιχουργός μας, κ. Βασίλης Παπαδόπουλος με την σύζυγό και την οικογένειά του, Φιλιατρινοί επιχειρηματίες, όπως ο Γιώργος Λεβεντάκης, που υποστηρίζει οικονομικά και πολύ ενεργά την προσπάθεια του Συλλόγου, στην διατήρησή του και άλλοι αγαπητοί συμπατριώτες με τις οικογένειές τους και τους φίλους τους.

Τα εδέσματα και τα ποτά, πλούσια και εξαιρετικά.

Την ψυχαγωγία μας, ανέλαβε η ορχήστρα με εκλεκτούς καλλιτέχνες, όπως ο Τάκης Σούκας, η Θεοδοσία Στίγκα, ο Φάνης Μεζίνης, ο Παναγιώτης Λάλεζας, ο Γιάννης Μάντης και η Χαρούλα Ντάνου, που ανέβασαν την διάθεση και κέφι των προσκεκλημένων.

Το γλέντι και ο χορός, μας κράτησε όλους εκεί μέχρι τις πρωϊνές ώρες.

Ευχόμαστε να ξαναβρεθούμε πάλι και του χρόνου, όλο και με μεγαλύτερη συμμετοχή.


Χρυσάνθη Λεβεντάκη Κοντέα.

5 σχόλια:

  1. θερμά συγχαρητήρια στο σύλλογο και στο ΔΣ. Μπράβο κύριοι κ κυρίες, μέλη του συλλόγου,φιλιατρινοί και φίλοι των φιλιατρινών. Μακάρι να συνέβαιναν και Φιλιατρά τέτοιου βεληνεκούς εκδηλώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΥ ΧΑΛΑΖΩΝΙΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΗΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΗ ΚΟΥΜΑΤΟ ΣΤΟ ΣΥΛΟΓΟ ΚΑΙ Ο ΝΥΝ ΓΙΑ ΦΥΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΤΣΙΜΠΑΛΙ ΟΠΩΣ Ο ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 9-31 ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ.ΒΑΛΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ!ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΠΟΙΩΣ ΑΛΛΟΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΔΩ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κριμα σε οσους γελοιοποιησαν τους οσους φιλιατρινους θελησαν να ζησουν παλιες δοξες και γλεντια του Συλλογου στους φημιζομενους για οργανωση σεβασμο και τοση αιγλη. Κριμα για τον συλλογο μας. ΚΥΡΙΟΙ αποτυχατε! Την επιτυχια δεν την οριζουν τα εσοδα και μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κριμα κυριοι,,,,ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.