Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Φιλιατρά: Λαθροϋλοτομία στην Μώραινα. [ Μηνυμα Αναγνώστη ]

Αγαπητό Filiatra News,

Σας κάνω γνωστό ότι στην Περιοχή της Μόρενας και συγκεκριμένα στην Πικρόβρυση κατά το διάστημα από 27 Φλεβάρη Λαθροϋλοτόμοι έκοψαν 2 Πουρνάρια 80 ετών ,2 Αριές 30 Ετών μέσα στην Ιδιοκτησία μου.
Τα πιο πάνω Δένδρα ήταν ακριβώς δίπλα σε .........

χωματόδρομο και έτσι ήταν πολύ εύκολη η φόρτωση.

Αφού έγινε αυτό σε δύο συνεχόμενες βραδιές(είναι σίγουρο ότι η επιχείρηση αυτή έγινε βραδυνές ώρες δηλ. μεσάνυχτα) την Κυριακή το βράδυ χτύπησαν οι Αθεόφοβοι και την 35 ετών Λεύκα που βρισκόταν δίπλα στην Πηγή της Πικρόβρυσης και μας δρόσιζε το καλοκαίρι με την σκιά της.

Η Λεύκα αυτή είχε 2 μέτρα διάμετρο................

Παρακαλώ όπως δημοσιεύσετε τις επισυναπτόμενες φωτογραφίες.

Φιλικά,
....... (Όνομα Αναγνώστη)





3 σχόλια:

  1. Δεν με πείραξε τόσο για τα δύο πουρνάρια και τις δύο Αριές που κιαυτά τα καμάρωνα αλλά το μεγάλο έγκλημα έγινε με την Τρίτη επιχείρηση που συνέβη την Κυριακή το βράδυ ξημερώματα Δευτέρα και έκοψαν από τον Πάτο την Λεύκα που είχε φυτέψει ο πατέρας μου πριν 35 χρόνια και μας Δρόσιζε όλους όσοι ξαποστέναμε το Καλοκαίρι στην δίπλα Πηγή κάτω από τον δροσερό της ίσκιο.
    Να τους κοπούν τα χέρια όποιοι το έκαναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σχετικα με την δημοσιευση σας θα ηθελα να σας ενημερωσω για την υπαρξη ομαδας 3 ατομων, 2 απο τους Γαργαλιανους και ενός από την Βάλτα οι οποίοι χρησιμοποιωντας φορτηγο γυριζουν στην περιοχη και κοβουν οτι δεντρο βρουν... τα πωλούν δε προς 90 ευρω τον τόνο! η δράση τους συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συμφωνω! αν το ψαξετε θα βγαλετε λαβράκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.