Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Εχασε η Εράνη από την Μανωλάδα με 0 -1. Δύσκολα τα πράγματα για την παραμονή της. [ VIDEO ]

Νίκη και μόνο νίκη ήθελε σήμερα η Εράνη στον αγώνα της με την Δόξα Νέας Μανωλάδας και με αυτό το σκοπό μπήκε στο παιχνίδι αλλά δεν της βγήκε τίποτα απολύτως.
Παρόλο που.......

οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι, είχαν πολύ καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και την κατοχή, εν τούτοις η Εράνη τους δυσκόλεψε αρκετά με τον Αθανασόπουλο σε πολύ καλή μέρα αφού είπε όχι σε πολλές επιθετικές προσπάθειες της Μανωλάδας.
Χαμένες ευκαιρίες για γκολ είχαν οι Κόλλιας, Σταθόπουλος, και Σταθόπουλος.

Περίπου στο 70 οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Μελετίδη μετά από σχετικά κοντινό σουτ. Το γκολ δεν έχει καταγραφεί καθώς την στιγμή εκείνη ο παρατηρητής αγώνα μπήκε μπροστά στην κάμερα κρύβοντας όλην την φάση και τραβώντας εμείς την ...... "πλάτη" του. Στην θέση της πλάτης βάλτε ότι νομίζετε εσείς.

Η Εράνη πλέον βρίσκεται στην 9η Θέση του βαθμολογικού πίνακα βρισκόμενη μέσα στην ζώνη του υποβιβασμού με ελάχιστες ελπίδες παραμονής στην κατηγορία.
Για να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες της η Εράνη θέλει οπωσδήποτε Νίκες στα δυο επόμενα παιχνίδια μακρυά από την έδρα της με Ατρόμητο Λάππα και Αχαϊκή.
Το παιχνίδι παρακολούθησαν περίπου 450 φίλαθλοι της Εράνης.

Οι συνθέσεις:

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Αθανασόπουλος, Αντωνόπουλος, Διαμαντόπουλος, Ανδρώνης, Ζώης, Κώτσος (58΄Μανδραπίλιας, Σπυρόπουλος, Αλεβίζος, Σταθόπουλος, Κόλλιας και Παναγόπουλος.

ΔΟΞ. Ν. ΜΑΝΟΛΑΔΑΣ: Χάχαλης, Νιφορόπουλος, Μεντές (58΄Παναγόπουλος), Αθανασίου, Λιούρης, Καλιβωκάς, Δημητρακόπουλος, Δούλος, Μελετίδης, Κωστής και Σπυρόπουλος




11 σχόλια:

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΤΕΣΤΕ. Η ΕΡΑΝΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΑΓΩΝΕΣ ΔΩΣΤΕ ΤΟ 200% ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ.
    Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ.
    Η ΕΡΑΝΗ ΕΧΕΙ ΒΑΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο κοσμοσ ηταν υπεροχοσ. το γηπεδο γεμισε και ολοι μασ στηριξαμε την ομαδα μας.
    δεν ηρθε το αποτελεσμα που θελαμε. συμφωνω οτι η ομαδα εχει βαρια ιστορια και πρεπει να την προστατευσολυμε. αυτα τα παιδια αξιζουν πολλα. ολη η ομαδα ειναι απο την περιοχη και σιγα σιγα θα χτιστει η μεγαλη ομαδα που ειμασταν.
    ο κοσμοσ να μεινει στο πλευρο τησ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΑΤΕ ΦΟΥΛΗΔΕΣ ΣΤΗΝ Α' ΤΟΠΙΚΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΜΕ. Ο ΑΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΤΑΜΕ ΚΑΤΩ.
    ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρόσεξε μην σκίσεις το καλσόν...
    Το πόσες ..... μας έχετε πάρει όποτε παίξαμε είναι αμέτρητες. Οπότε χαλάρωσε λίγο. Γιατί ακόμα και να έρθουμε στην τοπική θα σε πατήσουμε κάτω όπως γινόταν πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΡΑΝΗ .ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΑΡΕΣ.ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ,ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ,ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ,ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΠΟΥΛΑ.
    ΕΡΑΝΗ ΜΟΥ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ ΜΕΣΣΗΜΕΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΣ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 70-80 ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΑΚΡΥΣΩ!!!!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ.
    ΠΑΝΤΑ ΕΡΑΝΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΥΡΚΑΚΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΟΚ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΡΑΝΗΣ ????? ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΜΟΥΓΚΟς !!!!!!!!! ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΔΕ ΣΤΕΚΟΥΤΕ ΚΑΛΑ ΕΔΩ. ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΝΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝΕ? ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ Π@ΣΕΦΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΕΣ. ΕΡΑΝΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΦΛΟΥΦΛΗΔΕΣ ΝΑ ΜΗ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΡΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΒΡ-Ρ-Ρ-Ρ-Ρ-ΡΩΜΙΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 9.32 τι μου θυμισες δεκαετια 70-80,,,,,νομιζω η ωραιοτερη ομαδα ου ειχαμε ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ,ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΟΥΛΑΣ,ΛΑΓΚΟΥΝΗΣ,ΚΩΤΣΟΣ, ΚΩΤΣΑΚΗΣ, ΒΡΑΚΟΥΛΑΣ,ΠΑΠΑΘΕΟΔΟΣΙΟΥ,ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΛΙΟΣ,θεαμα, γκολ, ,,,ελα πεντε και μανι -μανι,,,,,,,ΕΡΑΝΑΡΑ ΜΟΥ ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!ενας πενηνταπενταρης,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.