Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Ντροπή σας!!!!! Καλοβολεμένοι ….

Έπρεπε να ντρέπονται κάποιοι που επειδή έχουν την δύναμη του διακόπτη καταστρέφουν επιχειρήσεις με να το κόβουν το ρεύμα ξαφνικά την ώρα τις δουλειάς χωρίς καμία ειδοποίηση έστω για ώρες μέχρι να ξοφλήσουν η να διακανονίσουν το χρέος τους οι πελάτες τους.Κάποιοι καλοβολεμένοι... με την προκλητική συμπεριφορά τους εξαγριώνουν τον κόσμο απέναντι σε όλη την ΔΕΗ και παίρνει η μπάλα και ανθρώπους που σκίζονται κυριολεκτικά να σε εξυπηρετήσουν στο πρόβλημα σου που ευτυχώς για εμάς τους πονεμένους...
είναι πολλοί.

Ένα τέτοιο συμβάν .......

βιώσαμε και εμείς σήμερα στην Καλαμάτα σαν τηλεόραση BEST δηλαδή κάτι που περνά ο κόσμος κάθε μέρα χάριν στην προκλητική συμπεριφορά ορισμένων στην ΔΕΗ.
Παρακαλούσαμε να μας συνδέσουν το ρεύμα που μας είχαν κόψει από το πρωί αφού μαζέψαμε ευτυχώς τα λεφτά και πληρώσαμε στις 2.30μμ αλλά η βάρδια της ΔΕΗ που θα άλλαζε στις 3 μας έλεγε να περιμένουμε την άλλη που θα έρθει αφού ήταν καθισμένοι προκλητικά ξάπλα στα γραφεία.. Ενώ τους παρακαλούσα λέγοντας ότι στις 3 έχουμε ζωντανό δελτίο ειδήσεων αυτοί δεν έδειχναν καμιά ανθρώπινη ευαισθησία και μάλιστα ο ένας εξ αυτών ονόματι Γ. Πολυχρόνης είπε «κάνε μου αναφορά» γελώντας...
Για καλή μου τύχη ήρθε ο υπεύθυνος της άλλης βάρδια 5 λεπτά πριν τις 3 ονόματι Σάκης Σταθόπουλος, που τον ευχαριστώ!! μέσα από την καρδιά μου, και αφού προσφέρθηκε να έρθει ο ίδιος να μου το συνδέσει. Αυτό έγινε και μάλιστα αφού τον μετέφερα μέχρι και με το μηχανάκι μου αποδεικνύοντας μου ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στην ΔΕΗ που έχουν μέσα τους την αλληλεγγύη και ας είναι δημόσιοι υπάλληλοι.

Αξίζει να αναφέρω ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος ζητούσε να του δώσουν ένα κατσαβίδι και μια πένσα για να φύγουμε και αυτοί που ήταν ξάπλα... στα γραφεία γελούσαν και ήταν αρνητικοί με αποτέλεσμα να φύγουμε και να χρησιμοποιήσει δικά μου εργαλεία για την επανασύνδεση.

Καταγγέλλω για αυτήν την συμπεριφορά, τους:
Παναγόπουλο Γιώργο ( που θα έπρεπε να κάνει έστω ένα τηλέφωνο στις επιχειρήσεις και όχι μόνο πριν δώσει την διακοπή),
Αλευρά Μπάμπη,
Βασιλάκη Χ,
Πολυχρόνη Γ,
Ζώμπολο Χ και
φυσικά τον διευθυντή Παπαντωνόπουλο Ευστάθιο
αν έχει δώσει τέτοιες εντολές συμπεριφοράς για τους πελάτες της ΔΕΗ, ο οποίος αν δεν έχει δώσει τέτοιες εντολές τότε σίγουρα έχει χάσει τον έλεγχο αυτής της ιδιαίτερης κοινωνικά ευαίσθητης επιχείρησης.

ΥΓ. Η αλληλοβοήθεια και η αλληλεγγύη ιδιαίτερα τέτοιες εποχές είναι καθήκον και υποχρέωση όλων μας κύριοι βολεμένοι...

Νίκος Μπελογιάννης
Διευθυντής BEST media Group

1 σχόλιο:

  1. ...και μετα απορουΜΕ ορισμενοι ΔΥ, γιατι ζητα ο κοσμος να μας απολυσουν...

    ενας ΔΥ

    ΥΓ1: ντροπη κ αισχος για τους συγκεκριμενους
    ΥΓ2: δεν λεω μπραβο στον κο Σταθοπουλο, διοτι απλα εκανε την δουλεια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.