Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Σε 5 μήνες η κατασκευή στο Λαγκούβαρδο σύμφωνα με την δημοπρασία

ΒΡΕΘΗΚΕ τελικά ανάδοχος έστω και αργά για το φονικό δρόμο που καταλήγει στον Λαγκούβαρδο μετά από υπομονή μηνών για τις απαιτούμενες μετρήσεις με μελέτες που ακολούθησαν.

Η δημοπρασία.......

για το έργο βελτίωσης του δρόμου Φιλιατρά - Μάραθος, στη γέφυρα του Λαγκούβαρδου, πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή ενότητα Μεσσηνίας με το συνολικό κόσρος εργασιών να αγγίζει τις 480.000 ευρώ. Οι προσφορές στη Διεύθυνση Τεχνικών Εργων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας άγγιξαν τις 12 συνολικά όπου αναδείχθηκε ο προσωρινός μειοδότης αυτή την φορά με έκπτωση 37,67%.

Σύμφωνα με την μελέτη οι εργασίες βελτίωσης προβλέπουν την πλήρη αποκατάσταση με τεχνικά έργα του υφιστάμενου οχετού στο ρέμα Λαγκούβαρδου, προσβασιμότητα στον επαρχιακό δρόμο για ομαλή κυκλοφορία με διαπλάτυνση των πρανών, στο αναγκαίο μήκος καθώς οι απαιτούμενες εργασίες αφορούν περίπου 295 μέτρα. Ο άξονας παράλληλα θα έχει δύο λωρίδες κυκλοφορίες με συνολικό εύρος καταστρώματος 10,50 μέτρα αλλά στο σημείο επαφής με το ρέμα προβλέπεται η ύπραξη κιβωτοειδή οχετού που αγγίζει τα 29,80 μέτρα. Η χρηματοδότηση σύμφωνα με τον κ. Αλευρά προέρχεται από τους ΚΑΠ 2012 ενώ έχει χρονοδιάγραμμα εργασιών μέσα σε 5 μήνες.

Kyparissiotis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.