Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Πρόστιμο 400 ευρώ για τα δίκυκλα χωρίς ΚΤΕΟ

Πρόστιμο 400 ευρώ θα επιβάλλεται σε όσους ιδιοκτήτες δικύκλων δεν φροντίζουν για να περάσουν από τον Τεχνικό Ελεγχο ΚΤΕΟ μέχρι τις 8 Απριλίου του 2013.

Σύμφωνα με.......

την Ημερησία, σε περίπτωση ελέγχου από τη Τροχαία και εφόσον το δίκυκλο δεν έχει περάσει ΚΤΕΟ ενώ υποχρεούται, επιβάλλεται από τον ΚΟΚ πρόστιμο 400 ευρώ. Ο ιδιοκτήτης εφόσον εντός 10 ημερών προσκομίσει το Δελτίο ΚΤΕΟ στη Τροχαία θα καταβάλλει μόνο 50 ευρώ.

Το Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου ΜΟΤΟ ισχύει για δύο χρόνια και η Κάρτα Θορύβου για ένα χρόνο. Σημειώνεται ότι για την Κάρτα Θορύβου ακόμη δεν έχουν οριστεί εδώ και δύο χρόνια τα πρόστιμα στον Κ.Ο.Κ. αλλά ούτε και το κόστος ελέγχου πιστοποίησης από τα ΚΤΕΟ.

Από το τεχνικό έλεγχο εξαιρούνται τα δίκυκλα που έχουν άδεια κυκλοφορίας από τη Τροχαία και τα δίκυκλα με τρεις ή τέσσερις τροχούς.

Επίσης, μετά τη δημοσίευση της Υπουργικής Απόφασης περί καθορισμού τελών για όλα τα οχήματα το Υπουργείο σύντομα θα εκδώσει και τη σχετική απόφαση περί καθορισμού του πρόσθετου παραβόλου για τα εκπρόθεσμα σε τεχνικό έλεγχο ΜΟΤΟ.

Parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.