Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 4ης Μαρτίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΥΠΟΘΕΣΗ «ΠΕΤΡΑΛΕΞΗ» στο ΣΥΡΙΖΑ με τα αιολικά πάρκα!


Το «Πρώτο Θέμα» σε μια εκτενή αναφορά στο θέμα που έθεσε στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας σε ένα πρωτοφανές «προμοτάρισμα» γερμανικής εταιρείας. Μια απίστευτη υπόθεση για την οποία ο επικεφαλής του Τομέα Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ Θαν. Πετράκος και άλλοι 8 βουλευτές εγκαλούσαν τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη τον περασμένο Δεκέμβριο και με ερώτηση στη Βουλή έκαναν λόγο για «φαραωνικό σχέδιο» αδειοδότησης ΑΠΕ.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ της Δευτέρας» που από την πρώτη στιγμή αναφέρθηκε στη μεγάλη αντίφαση, η οποία πήρε πανελλήνιες διαστάσεις.
Στην πρώτη σελίδα της «Φ» διαβάζουμε:
• ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ Βενιζέλου για το Συντακτικό Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που έληξε με την εκλογή της νέας Κ.Ε. στην οποία εκλέγεται και ο Διονύσης Αλευράς από τη Μεσσηνία.
• ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ στις σχέσεις της ΝΔ με τον δήμαρχο Καλαμάτας Παν. Νίκα; Αιχμές από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Περικλή Μαντά.
• 40 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ με απόφαση της Κομισιόν για το Τμήμα Παραδείσια-Τσακώνα.
• ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ παλιοί έμποροι στην Κυπαρισσία για την προσφορά τους στο εμπόριο και την τοπική οικονομία στο χορό του Εμπορικού Συλλόγου.
• ΞΕΦΑΝΤΩΣΑΝ οι ξενοδοχοϋπάλληλοι της Μεσσηνίας στον ετήσιο αποκριάτικο χορό τους.
• Ο ΜΗΝΑΣ Μάρτιος στη Λαογραφία και παράδοση.
● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.