Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 29ης Μαρτίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας στη Μεσσήνη μετά από παρέμβαση του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά
Δέσμευση Δένδια για ειδική δύναμη


Τη δέσμευση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη πως θα .........

ζητήσει από την ηγεσία της Αστυνομίας να επεξεργαστεί σχέδιο που να προβλέπει τη δημιουργία ειδικής αστυνομικής δομής με έδρα τη Μεσσήνη και πεδίο αναφοράς όλη τη Μεσσηνία, εξασφάλισε χθες ο δήμαρχος Μεσσήνης, Στάθης Αναστασόπουλος, μετά τη συνάντησή του με τον κ. Δένδια.

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα ενημέρωσης που είχε κάνει ο δήμαρχος στον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά, με τον οποίο συναντήθηκε προχθές...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ έφθασε ο δήμαρχος Μεσσήνης Στ. Αναστασόπουλος για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Μετά από πρόσκληση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά επισκέφθηκε το Μέγαρο Μαξίμου και συζήτησαν για το φαινόμενο, όπου ο πρωθυπουργός ήταν ενήμερος και το ενδιαφέρον του για λύσεις άμεσο. Επικοινώνησε με τον υπουργό Νίκο Δένδια δίνοντας εντολή για τα περαιτέρω. Ο δήμαρχος συναντήθηκε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος δεσμεύτηκε για άμεση αντιμετώπιση με αστυνομικές επιχειρήσεις και για μόνιμη με τη δημιουργία ειδικής δύναμης για τη Μεσσηνία, με έδρα τη Μεσσήνη.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ» στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
● ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ: Ωρα μηδέν για την Πελοπόννησο. Κρίσιμη σύσκεψη σήμερα στην Τρίπολη για την προσωρινή διαχείριση.
● ΓΕΝΙΚΕΥΕΤΑΙ η αντίδραση από τη Μεσσηνία στις προσπάθειες τις ΠΕΜΕΤΕ για ακύρωση της ΠΟΠ «Ελιά Καλαμάτα» και την πανελλήνια επέκτασή της. Ερωτήσεις στη Βουλή (Λαμπρόπουλος), στο Πε.Συ. (Παναγιωτόπουλος). Συνάντηση Αλευρά-Κατσούλη.
● ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ χωρίς τροποποιήσεις το σχέδιο «Αθηνά». Καθυστερημένη η αντίδραση του Επιστημονικού Προσωπικού.
● «ΑΠΟΛΟΓΙΑ» Κόλλια στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας, με αυτοκριτική και ξεσπάσματα. Κριτική από τους συμβούλους για προϋπολογισμό «κουρελού», «προκάτ» και άλλα κοσμητικά…
● 2.031 συντάξεις του δημοσίου πληρώνονταν και μετά τα… εξάμηνα του μακαρίτη!
Τι συμβαίνει με τις πληρωμές συντάξεων σε ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΟΑΕΕ και ΟΓΑ.
● ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ η «Μαντάμ Σουσού» στην πρεμιέρα της Θεατρικής Διαδρομής στο Πνευματικό Κέντρο.


● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.