Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 23ης Μαρτίου 2013




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Νοσοκομείο Καλαμάτας
«Στην Εντατική» λόγω παραίτησης γιατρών


Έκρυθμη είναι η κατάσταση στο Νοσοκομείο Καλαμάτας .........

όσον αφορά στον ιατρικό, κυρίως, τομέα. Οι γιατροί με αναρρωτικές άδειες λόγω ασθενείας έχουν αυξηθεί, με αποτέλεσμα να μένουν ακάλυπτες θέσεις, ενώ υπάρχουν και παραιτήσεις συναδέλφων τους.


ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ E - MAIL ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΡΕΥΝΑ
Με ακρόαση των επίμαχων συνομιλιών συνεχίζεται η πολύκροτη δίκη
Οι συνομιλίες των κατηγορουμένων που καταγράφηκαν στα κεντρικά της Αστυνομίας στην Αθήνα το 2011 άρχισαν να αναπαράγονται από τους πρωτότυπους ψηφιακούς δίσκους χθες στην αίθουσα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Καλαμάτας, όπου για τέταρτη ημέρα συνεχίστηκε η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης για τη διπλή δολοφονία πατέρα και γιου Μεσάι.

Η διαδικασία το πρωί ξεκίνησε με τα αναγνωστέα έγγραφα της υπόθεσης, ενώ από το μεσημέρι και μετά το Δικαστήριο αποφάσισε πως πρέπει να αναπαραχθούν ηχητικά οι συνομιλίες, προκειμένου να ακουστούν όπως έχουν καταγραφεί και όχι να διαβαστούν μόνο οι απομαγνητοφωνήσεις που έχουν επιλεγεί από την ομάδα των αστυνομικών που τις επεξεργάσθηκε. Προσωρινά αποφασίσθηκε να ακουστούν μόνο ολόκληρες οι συνομιλίες που έχουν επιλεγεί ότι έχουν ποινικό ενδιαφέρον (και είναι αυτές που απομαγνητοφωνήθηκαν) και όχι όσες έχουν καταγραφεί και είχε εκτιμηθεί από τους αστυνομικούς ότι δεν παρουσίαζαν κανένα ενδιαφέρον για την υπόθεση.

Η εκδίκαση της υπόθεσης διεκόπη χθες το βράδυ και αναμένεται να συνεχισθεί στις 4 Απριλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ του Νοσοκομείου με σημαντικά έργα! Συνεχίζεται η πορεία «πρωταθλητισμού» στις απορροφήσεις πόρων του ΕΣΠΑ.
Συνέντευξη-απολογισμός με τα μετρήσιμα αποτελέσματα από τον διοικητή Γεώργιο Μπέζο.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ» που σήμερα συμπληρώνει 13 χρόνια κυκλοφορίας ως καθημερινή, στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε ακόμη:
● «ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ» για το Λιμενικό από τον Αγγελάκα που παρέστη στη συνεδρίαση της Λ.Ε. Προχωρεί η μεταβίβαση στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο με εξαίρεση των κτιρίων, ενώ το Κρατικό Λιμενικό συνεχίζει να ασκεί πλήρως τις αρμοδιότητές του.
● ΣΗΜΕΡΑ η Καλαμάτα γιορτάζει την επέτειο της απελευθέρωσης με εκδηλώσεις και αναπαράσταση.
Η Μεσσηνία τιμά τον ξεσηκωμό του γένους και την Επανάσταση του ’21.
● ΤΟ ELITE CITY RESORT γιορτάζει αύριο τα 15 χρόνια του με ένα εκρηκτικό πάρτυ με μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου.
● ΕΛΠΙΖΕΙ ακόμη ο Νίκας για το Τμήμα Λογοθεραπείας του ΤΕΙ, που συναντήθηκε με τους σπουδαστές.
● ΕΠΙΣΤΟΛΗ Μεσσηνίων για την τύχη της ΑΝΕΝ στη Βουλή από τη Μαρία Ρεπούση της ΔΗΜΑΡ.
● ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ο φάκελος για το Λιμάνι Κυπαρισσίας. Συνέντευξη Τύπου για τις ευθύνες, τις παραλείψεις και τι μέλλει γενέσθαι!

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.