Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 16ης Μαρτίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

«Έξω οι ναζί» και «σούζα, κουμμούνια» στην Καρδαμύλη
Εθνικός διχασμός


Δέκτης αποδοκιμασιών έγινε χθες, την ώρα που κατέθετε .........

στεφάνι στο ηρώο των πεσόντων στην Καρδαμύλη, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την έναρξη της Επανάστασης του 1821, ο βουλευτής Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής, Δημήτρης Κουκούτσης.

Κάποιος από το πλήθος ακούστηκε να φωνάζει «Έξω οι ναζί». Η αναφορά προκάλεσε την έντονη αντίδραση ενός άλλου, προφανώς οπαδού της Χρυσής Αυγής, ο οποίος πετάχτηκε και φώναξε: «Βούλωσέ το, κουμμούνι, προδότη, αλητοκούμμουνο».

«Θα μάθετε να είσαστε σούζα, κουμμούνια» συνέχισε...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ στο πέρασμα της θαλασσοταραχής το λιμάνι της Κυπαρισσίας, όπου κατέρρευσε τμήμα του προσήνεμου μόλου, λόγω των κακοτεχνιών.
Εφιαλτικές στιγμές στο ΚαλοΝερό με τη θάλασσα να φθάνει στα μαγαζιά κατατρώγοντας τις ακτές!
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ» στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
• «ΦΡΕΝΟ-κομείο» με το Λιμάνι με τη γνωστή αντιπαράθεση Δήμου-Λιμενικού. Ο Μ. Αγγελάκας χθες ανακάλεσε(!) προχθεσινό έγγραφό του και ταυτίζεται τώρα με τον δήμαρχο, «αδειάζοντας» τη Λιμενική Επιτροπή με… παρακάλια!!!
• ΚΟΡΥΦΩΝΟΝΤΑΙ οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στη Μεσσηνία. Αύριο το επόμενο η Καλαμάτα όπου για πρώτη φορά το Καλαματιανό Καρναβάλι… σκίζει!
ΤΗΝ Καθαρά Δευτέρα το Νησιώτικο Καρναβάλι κλέβει την παράσταση και ρίχνει την αυλαία! Σε πόλεις και χωριά γίνεται το… έλα να δεις! Ξεφαντώστε γιατί χανόμαστε!!!
• ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ τουρισμού και τοπικών προϊόντων στο Ελσίνκι με πρωτοβουλία Τατούλη και συμφωνία του με τον Μεσσήνιο πρέσβη της Ελλάδας στη Φινλανδία Χρήστο Κοντοβουνήσιο.
• ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ η αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας της Πύλου.
• ΟΔΗΓΟΣ αγοράς ασφαλών και ποιοτικών τροφίμων την περίοδο της Σαρακοστής.
• ΟΙ ΜΑΝΙΑΤΕΣ γιόρτασαν χθες στην Καρδαμύλη τον ηρωικό ξεσηκωμό της Μάνης το ’21.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.