Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 13ης Μαρτίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Τονίζει το ΤΕΕ Πελοποννήσου και ζητά χρέωση με τα διανυόμενα μήκη
Αποικιοκρατικού χαρακτήρα τα διόδια του «Μορέα»


Το σύστημα των διοδίων βασίζεται σε αποικιοκρατικούς .....

νόμους και εφαρμόζεται με τρόπο που δε συνάδει με τη συνταγματική ισονομία, επισημαίνει το ΤΕΕ Πελοποννήσου. Ζητά, παράλληλα, αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας των σταθμών διοδίων, αλλά και χρέωση με βάση τα διανυόμενα μήκη και όχι τα σημεία διέλευσης.

Σε ό,τι αφορά τη φθορά του λοιπού οδικού δικτύου από τα οχήματα της κοινοπραξίας του «Μορέα», το ΤΕΕ ζητά «τη συντήρηση και την αποκατάσταση των βλαβών, που οφείλονται στα δικά της μεγάλα και βαρέα οχήματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΠΙΝΓΚ – ΠΟΝΓΚ ευθυνών για την προσωρινή διαχείριση των στερεών αποβλήτων στην Πελοπόννησο με κορυφή του παγόβουνου όσα συμβαίνουν στην Τρίπολη.
- ΨΗΦΙΣΜΑ του Περιφερειακού ΤΕΕ με κριτική και προτάσεις.
- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Τατούλη στο ΠΕ.ΣΥ. με δραματικούς τόνους για το αδιέξοδο στην Τρίπολη.
- ΔΗΛΩΣΕΙΣ Νίκα με συγκρατημένη αισιοδοξία
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ». Άλλωστε η «υπόθεση σκουπίδια» είναι το μείζον πρόβλημα στην Πελοπόννησο. Στην πρώτη σελίδα της «Φ» διαβάζουμε ακόμη:
● ΣΤΗΡΙΞΗ του δημάρχου Παν. Νίκα για την παραμονή του Τμήματος Λογοθεραπείας. Δέχτηκε χθες τους αγωνιζόμενους σπουδαστές του ΑΤΕΙ Καλαμάτας.
● ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ολοκληρώθηκε η διημερίδα για τις εξαγωγές αγροτικών προϊόντων της Μεσσηνίας στην COSTA NAVARINO, από τα Ιδρύματα «Καπετάν Βασίλης» και «Γ. και Β. Καρέλια».
● ΝΕΟ ΠΑΡΚΟ στον Αρκαδικό ποταμό από τον Όμιλο Φίλων σε δωρεά οικοπέδου. Επιτυχημένη συνεστίαση του Ομίλου στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας.
● ΤΟ ΜΑΝΙΑΤΑΚΕΙΟΝ ΙΔΡΥΜΑ συγχρηματοδοτεί με Δήμο Πύλου – Νέστορος τις μελέτες για την αναστήλωση του Κάστρου της Κορώνης.
● ΒΡΑΒΕΙΟ σε κόκκινο κρασί του Συνεταιρισμού Νέστορα στο 13ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνων Θεσσαλονίκης.
● ΑΡΧΙΖΕΙ η τοποθέτηση φωτιστικών στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας.
● ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ τα έργα αντιδιαβρωτικής προστασίας της ακτής στη Μικρά Μαντίνεια.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.