Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Φιλιατρά: Υποσιτίζονται τα παιδιά του ΚΑΦΚΑ αποκαλύπτει ο Βασίλης Παπαθεοδοσίου [ VIDEO ]

Κατά την χθεσινή ημερίδα στο Φουρναράκειο Πνευματικό κέντρο Φιλιατρών που υπήρχε συζήτηση για την διερεύνηση ίδρυσης κοινωνικού ιατρείου και Φαρμακείου στα Φιλα Φιλιατρά, Ο Φαρμακοποιοός της πόλης μας κ. Βασίλης Παπαθεοδοσίου κατα την τοποθέτηση του στο θέμα με το κοινωνικό φαρμακείο και το κοινωνικό ιατρείο, προέβη σε μια αποκάλυψη σχετικά με τον υποσιτισμό των παιδιών που φιλοξενούνται στο ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών ζητώντας από τον Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Μεσσηνίας κ. Πάνο Μπόζο να εξετάσει το θέμα.

Εμείς δεν έχουμε λόγω να αμφισβητήσουμε τα λεγόμενα, του .........

κ. Παπθεοδοσίου την στιγμή μάλιστα που τα είπε δημόσια και γνωρίζοντας ότι μιλάει on Camera.

Εμείς σαν ομάδα Διαχείρισης του Φιλιατρά News ΚΑΛΟΥΜΕ τον Μορφωτικό Σύλλογο ο Πυρσός όπως οργάνωσε την συλλογή τροφίμων για το Χαμόγελο του παιδιού, να οργανώσει άμεσα μια προσπάθεια συλλογής τροφίμων αυτή την φορά για το ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών.
Για τα παιδιά που βρίσκονται εκεί και που δυστυχώς βιώνουν τον υποσιτισμό που είναι συνέπεια της Οικονομικής κρίσης που μας έριξαν κάποια μεγάλο μυαλά της πολιτικής.

Καλούμε άμεσα το Δ.Σ. του Πυρσού να συνεδριάσει εκτάκτως ακόμα και απόψε αν είναι δυνατόν και αύριο κι όλας να βγάλουν ανακοίνωση συλλογής τροφίμων για τα παιδιά αυτά στο ΚΑΦΚΑ.
Για τα ανήμπορα αυτά παιδιά που η μοίρα τους τα καταδίκασε να ζουν σε ίδρυμα.
Όπως έδειξαν την ευαισθησία τους για το χαμόγελο του παιδιού - και καλά έκαναν- να δείξουν και τώρα την ευαισθησία τους γι αυτά τα παιδιά ενός κατώτερου θεού.

ΩΣ ΟΜΑΔΑ δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε να γίνει γνωστό το ζήτημα αυτό στον κόσμο.
Ξεινήστε κ. Αντωναρόπουλε ΑΠΟΨΕ ΚΙ ΟΛΑΣ



3 σχόλια:

  1. Ααισχος και μονο αισχος μπορω να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν απο λιγους μηνες ειχε ξανατεθει αυτο το ζητημα. Οι ιδιοι οι εργαζομενοι ειχαν ενημερωσει διαφορους ανθρωπους για το θεμα. Καποιοι ανθρωποι οι οποιοι ευαισθητοποιηθηκαν δωρισαν διαφορα φαγώσιμα στο ιδρυμα. Ειχαμε απευθυνθει και σε καποιους τοπικους Βουλευτες να δουν το θεμα. Μετα απο μια αναστατωση επισκεφτηκε το ΚΑΦΚΑ ο Διοικητης του νοσοκομειου Καλαματας οπου και ανηκει διοικητικα το ΚΑΦΚΑ. Η ερωτηση του απλη: ΄΄Ισχυουν ολα αυτα που εχουν ακουστει?΄΄
    Και η απαντηση των εργαζομενων: ΄΄Οχι τα παιδια εχουν και φαγητο και φαρμακα και υλικα!΄΄
    Δεν ξερω λοιπον τι ακριβως συμβαινει εκει. Καλο θα ειναι εσεις απο το filiatranews να κανετε ενα ρεπορταζ με καμερα ουτως ωστε να μην μπορει καποιος να πει αλλα στην αρχη και αλλα μετα απο οποιες πιθανες πιεσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητε Βασιλη σε ευχαριστω και σε συγχαιρω που ειχες το θαρος να πεις την πραγματικοτητα που ισχυει στο ΚΑΦΚΑ Οπως ξερεις τους 5, 6 μηνες που βρισκομε στα Φιλιατρα καταβαλω προσπαθειες να στιριξω ηθικα και οικονομικα τα παιδια μου γιατι ετσι τα αισθανομε με την βοηθεια ασφαλως φιλων Καναδων Αμερικανων και καποιων Φιλιατρινων. Ιδικα το περασμενο καλοκαιρι υπηρχε μαγαλη αναγκη απο φαγητο ρουχα σαμπουαν οδοντοκρεμες ακομα και απο κομωτρια για να κοψουν τα μαλια τους σε λογικη τιμη.Οσο για τον Διοικητη απο καλαματα εγω ακουσα οτι αν το προσωπικο διαδιδει οτι το κρατικο υδριμα υπολειτουργει ¨θα το κλεισει' και ετσι ελεγαν οτι δεν υπαρχει καμια αναγκη .Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι εσεις ζητε εκει και τωρα καταλαβατε τι γινετε μες στη μικρη κοινωνια μας¨Ας ειναι καλιω αργα παρα ποτε.
    Με φιλιατρινο ενδιαφερον παντα Μαρθα Τσαφου Γεωργοπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.