Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Φιλιατρά: Με μια δυνατή νεροποντή πλημμύρισαν οι δρόμοι [ Φωτογραφίες - Video ]

Μια δυνατή νεροποντή ήταν ικανή για αν δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα σε ΄πολλά σημεία των Φιλιατρών καθώς ο όγκος του νερού που έπεσε ήταν μεγάλος με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σε πολλά σημεία τεχνητές πισίνες. Χαρακτηριστικό σημείο έξω από την Πιτσαρία ΟΑΣΗ όπου πεζοδρόμια και δρόμος ήταν ένα από το πολύ νερό.

Το ίδιο σχεδόν χάλι επικρατούσε και έξω από το πρατήριο .......

άρτου του κ. Τασσόπουλου απέναντι από την ΔΕΗ, την Εθνική Τράπεζα, έξω από το καφενείο του Τεκέ, σε πολλά σημεία της δεκατεσσάρων, με ακόμα "καλύτερη" εικόνα έξω από το ελαιοτριβείο του κ. Κίτσου (μόνιμο φαινόμενο αυτό με τα νερά σε εκείνο το σημείο).

Όπως ανέφερε ο κ Τασσόπουλος οι βάνες ομβρίων είναι ελάχιστες στο σημείο όπου τα νερά κατεβαίνουν από τον Δρόμο που συναντάται με τον Αγιο Νικόλαο (έξω από το σπίτι του Δημοτικού Συμβούλου κ. Παγάνη) και καταλήγουν στην γωνία του ανθοπωλείου της κ. Μαρκούλια. Όλος αυτός ο όγκος νερού δεν προλαβαίνει να διοχετευθεί από την βάνα ομβρίων με αποτέλεσμα να γίνεται πλημμυρικό φαινόμενο και τα νερά να καβαλάνε τα πεζοδρόμια.

Το χειρότερο δε σημείο υπήρχε στην γωνία της πιτσαρίας ΟΑΣΗ όπου πεζός αν δεν φορούσε τουλάχιστον γαλώτσα δεν μπορούσε να περάσει.

Δείτε τις φωτογραφίες και Video









10 σχόλια:

  1. ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ.
    ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι ειτανε αυτο ρε παιδια διλαδι να εχουμε να λεμε λιγο σοβαροτιτα αλα που τα παιδια πεζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ANΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΣΕ ΠΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειδικη προσφορα στον ρεπορτερ για καλυτερη ληψη την επομενη φορα ενα ζευγαρι βατραχοπεδιλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο κύριε Πούλο, μπράβο κύριε Στάμο, μπράβο κύριε Κόλλια, μπράβο σας που κάνατε τα Φιλιατρά Βενετία με πλημμυρισμένους δρόμους - κανάλια!!!!! Και Παρίσι με τον Πύργο Άιφελ και Βενετία τα Φιλιατρά του Κόλλια!!!! Εύγε στα μούτρα σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΞΥΓΚΑ!!! 8 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΙ ΚΑΙ Ο 7.25 ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΙΚΑΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΡΕ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ! ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑ! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΩΣΤΡΩΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα ίδια γίνονται παντού αλλά για τις γράνες που έχετε μπαζώσει στα κτήματά σας δεν λέτε τπτ.Αντε πάλι με τον Ξύγκα.Βάλε εσυ να να δούμε και τα δικά σου τα χαΪρια!Το να κρίνεις είναι ωραίο αδερφέ και γω μαζί σου .Δήμο τριφυλίας θέλανε ας τα λουστούμε!!Προτείνω σαν πολίτες να επισημαίνουμε τα προβλήματα που βλέπουμε και να βοηθάμε στην επίλυσή τους.Η ΜΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ Χ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αυτους δεν ψηφιζανε τοσα χρονια??????ασ τους λουστουνε τωρα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.