Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Καβγάς Κωνσταντοπούλου με Λυριτζή - Οικονόμου [ VIDEO ]

Πριν τις 06.30 “χτύπησε” στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ “Πρώτη Γραμμή” με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία παρενέβη τηλεφωνικά προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για σχόλια των δυο πετυχημένων παρουσιαστών.

Η ενόχληση της Ζωής Κωνσταντοπούλου αφορούσε την ......

αναμετάδοση διαρροών για διαλόγους στο εσωτερικό της Προανακριτικής, που η ίδια ισχυρίζεται ότι δεν ισχύουν, και ζήτησε σε έντονο ύφος από τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου να μην τις υιοθετούν και να μην τις αναμεταδίδουν.

Οι παρατηρήσεις της προκάλεσαν την αντίδραση του Δημήτρη Οικονόμου, ο οποίος της πρότεινε, με ειρωνική διάθεση, να… διαμορφώνει εκείνη τη ροή της εκπομπής, ενώ και ο Βασίλης Λυριτζής… δεν κρατήθηκε, και επεσήμανε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου ότι… δεν είναι δυνατόν να τσακώνεται με όλον τον κόσμο.

Η απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου ήταν ότι, οι δυο δημοσιογράφοι στην εκπομπή τους… λένε ανέκδοτα και όχι ειδήσεις.

Υστερόγραφα




1 σχόλιο:

  1. απο τοτε που αυτοι οι δυο δηλωναν πως στην Ελλαδα,ειναι λαικισμος να θεωρω εγω λιγα τα 600 ευρω μισθο εναντι των δικων τους αστρονομικων αμοιβων.Τοτε που εφυγαν απο την ΕΡΤ μιλαμε.Ναι ξερω,αν μπορεις βγαλε και εσυ τοσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.