Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Φιλιατρά: Πρόγραμμα εορτασμού του Αγίου Χαραλάμπους.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ
Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβοφλιο του Δήμου Τριφυλίας σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία ςας τη Θεία Λειτουργία και τη λιτάνευςη των Αγίων Λειψάνων και τηε Εφεστίου Εικόνος του Πολιούχου της πόλεως των Φιλιατρών Αγίου Χαραλάμπους του Θαυματουργού, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013. Μετά το τέλος της λιτάνευςης θα ακολουθήςει ανταλλαγή ευχών στο Δημοτικό κατάστημα Φιλιατρών.

Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχς Τριφυλίας
ΚΩΝΣΤΑΝΣΙΝΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ

Το πρόγραμμα Εορτασμού:..........

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 Ώρα 6.00 μ.μ.
Άφιξη Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου, όπου και θα τελεστεί ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΑΡΧΙΕΡΑΣΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 Ώρα 7.00 π.μ.
Η Φιλαρμονική του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών θα παιανίσει το εωθινό στους κεντρικότερους δρόμους της πόλης.
Ώρα 9.30 π.μ. Παράταξη Φιλαρμονικών, προσκόπων και σχολείων προ του Ιερού Ναού Εισοδίων της Θεοτόκου κατά τις οδηγίες των Τελεταρχών.
Ώρα 10.00 π.μ. Πέρας προσελεύςεως επισιμων στον Ιερό Ναό.
Ώρα 10.30 π.μ. Εκκίνης της Λιτάνευσης της Ιεράς Εικόνος σε κεντρικούς οδούς της πόλης. Στην Κεντρική πλατεία Θα ψαλεί δέηση.

Τελετάρχες ορίζουμε εντός του Ναού το δημοτικό υπάλληλο Χαράλαμπο Σωτηρόπουλο και εκτός του Ναού τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Νικόλαο Αθανασόπουλο και Ανδρέα Μητρόπουλο.

1 σχόλιο:

  1. ΚΥKΛΟΦΟΡΕΙ ΜΙΑ ΦΗΜΗ ::::Αληθεύει ότι θα ανταλλάξουμε ιερωμένους εκείνη την ημέρα με την Κυπαρισσία ;;;;;;Δηλαδή με απόφαση του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Τριφυλίας οι ιερωμένοι των 4 ενοριών στων Φιλιατρών ανήμερα του Αγίου το πρωί θα λειτουρήσουν σε ναούς της Κυπαρισίας?Και θα έρθουν στα Φιλιατρά οι αντίστοιχοι από Κυπαρισσία;;;;;;; ......Τετοια αλλαξοκολιά πρώτη φορά βλέπω αν και το τονίζω ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.