Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Γαργαλιάνοι: Αθώος ο πρώην δήμαρχος Σταύρος Καλοφωλιάς για το νερό

Αθωώθηκε χθες από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Γαργαλιάνων ο πρώην Δήμαρχος Γαργαλιάνων, Σταύρος Καλοφωλιάς, για το νερό των Γαργαλιάνων.
Ο δήμαρχος ........

κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου μετά από αυτεπάγγελτη δίωξη που άσκησε εναντίον του η Εισαγγελία Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, κατόπιν μηνύσεως του «Περιβαλλοντικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Γαργαλιάνων» που υπεβλήθη τον Σεπτέμβριο 2009.

Η εξ αναβολής δίκη, από τις 9 Ιουλίου 2012, διεξήχθη κανονικά χθες και μετά την ακροαματική διαδικασία και την απολογία του πρώην δημάρχου, το δικαστήριο των αθώωσε από την κατηγορία για «παροχή νερού, στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, που προοριζόταν για ανθρώπινη κατανάλωση, ακατάλληλου ή επικίνδυνου για την Δημόσια Υγεία, κατ’ εξακολούθηση». Μάλιστα, το δικαστήριο αναγνώρισε και εξήρε το έργο του πρώην δημάρχου στον τομέα του δικτύου της ύδρευσης των Γαργαλιάνων κατά τα χρόνια της δημαρχοντίας του.

ΗΛίας Γιαννόπουλος - Θάρρος

2 σχόλια:

  1. ΕΙΔΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Γιαννόπουλε, Η απάντησή μας στο άρθρο σας αυτό είναι το δικό μας άρθρο με τίτλο:¨ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ¨. Γιατί γράψατε ανακρίβειες;

    Φώτης Παναγιωτακόπουλος
    Πρόεδρος
    Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Γαργαλιάνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.