Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Νέα ‘’χελώνια’’ αντίδραση από το Επιμελητήριο – Μια εβδομάδα μετά θυμήθηκε το ΤΕΙ Καλαμάτας, όταν το θέμα... λύθηκε!!!

Μια ακόμη... άκαιρη αντίδραση από το Επιμελητήριο Μεσσηνίας που δεν αντιλαμβάνεται το χρονικό σημείο παρέμβασης και μονίμως... καθυστερεί – κι αυτό προκαλεί πλέον εύλογη απορία – στο να πάρει θέση σε καίρια ζητήματα.

Αφού, λοιπόν, από την περασμένη εβδομάδα έγινε........

χαμός με το σχέδιο ''Αθηνά'' και το ΑΤΕΙ της Καλαμάτας και αφού έχει υπάρξει ολόκληρη αντίδραση από όλες τις πλευρές (φορείς, αρχές) της Μεσσηνίας, θυμήθηκε σήμερα!!! και μια ημέρα μετά την συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας - που έδωσε δεσμευτικές απαντήσεις για την παραμονή του τμήματος εδώ κλείνοντας ουσιαστικά το όποιο θέμα - να μας πει πως παρακολουθεί ''...με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την πιθανή αποδυνάμωση του ΑΤΕΙ Καλαμάτας''.

Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον τί σημαίνει μια εβομάδα μετά και μετά την αντιμετώπιση του θέματος, παρέμβαση; Α, και κάτι άλλο. Άντε και να υποδεχθούμε την ανακοίνωση, πώς στοιχειοθετείται αλήθεια ολόκληρη η επιχειρηματολογία σας, σε 8 σειρές, όταν για μια σειρά από άλλες παρεμβάσεις γράφετε... βιβλία ανακοινώσεων;

Ιδού η ανακοίνωση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 06/02/2013
Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας με αφορμή τις επικείμενες διαρθρωτικές αλλαγές, με την εφαρμογή του νέου Νόμου για τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα «ΣΧΕΔΙΟ ΑΘΗΝΑ», παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την πιθανή αποδυνάμωση του Α.Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας και υποστηρίζει την διοίκηση του Α.Τ.Ε.Ι. στις προτάσεις που έχει υποβάλλει στο Υπουργείο Παιδείας για την συγχώνευση και διατήρηση των λοιπών τμημάτων και ειδικά του τμήματος Λογοθεραπείας.

Υιοθετεί την πρόταση του Α.Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας για την αποτροπή όποιας ενέργειας συντελεί στην υποβάθμιση του Ιδρύματος, που θα επηρεάσει σημαντικά την Καλαμάτα και την ευρύτερη περιοχή.
Γραφείο Τύπου

BEST TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.