Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Μια όμορφη γιορτή για τους Φιλιατρινούς της Αθήνας

Χτές Κυριακή 17 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Φιλιατρινών Αττικής «Η ΕΡΑΝΗ», πραγματοποίησε εκδήλωση για την κοπή της Πίτας, στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ).

Η διοργάνωση άψογη, ......

αφού ήταν μοναδική η επιλογή του χώρου, στο υπέροχο αυτό νεοκλασσικό κτήριο, θερμή υποδοχή, εξαιρετική η περιποίηση, ποιοτική η μουσική πλαισίωση στο πιάνο και στο τραγούδι, του ταλαντούχου Μαρίνου Κωστόπουλου, και οι καλεσμένοι εξέχοντες...
Όλοι οι Φιλιατρινοί μια αγκαλιά !
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, για τον χρόνο και τον κόπο και την ευγενική διάθεση, όλου του διοικητικού συμβουλίου, και ιδιαίτερα του προέδρου, Στρατηγού Κου Νίκου Βορρέ, που με τον ενθουσιασμό και την αγάπη του για την διατήρηση του Συλλόγου των εν Αθήναις Φιλιατρινών, υπερβάλλει εαυτόν κάθε φορά!!!

Ιδιαίτερη τιμή και χαρά για όσους παρεβρεθήκαμε!!!
Απολαύσαμε μια από τις πιο ποιοτικές εκδηλώσεις του συλλόγου μας... και του χρόνου να έχουμε υγεία να ξαναβρεθούμε.

Χρυσάνθη Λεβεντάκη Κοντέα

6 σχόλια:

  1. Εξαιρετική και ιδιαίτερα ξεχωριστή βραδιά. Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Αδελφότητας Φιλιατρινών "Εράνη", στρατηγό Νικ. Βορρέκαι στα μέλη του Δ.Σ. για την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας αλλά και την τιμή στους πεσόντες Φιλιατρινούς Ήρωες. Η άψογη οργάνωση, η μεγαλοπρέπεια της αίθουσας της Λέσχης αξιωματικών ενόπλων δυνάμεων με την συνοδεία πιάνου με τον καταπληκτικό Μαρίνο Κωστόπουλο, συντέλεσαν στο να μας μείνει αξέχαστη η βραδιά. Και του χρόνου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.ΤΟ SITE ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαφωνώ με το οτι αργεί να φορτώσει το Site.
    Το πρηγούμενο αεργούσε λίγο. Αυτό είναι πολυ πιο γρήγορο στην φόρτωση.
    Ιδού:

    http://img197.imageshack.us/img197/7841/loadi.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΓΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΡΟΓΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΩΛΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.