Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Ο Σαμαράς θέλει να “τελειώνει” με το θέμα των αγροτών

Τη βούλησή του “να τελειώνει” με το θέμα των αγροτών, ώστε να κλείσει το μέτωπο που έχει ανοίξει, και να απασφαλίσει η διαρκής απειλή μπλόκων με τα τρακτέρ, που θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα σε όλη τη χώρα, αλλά και στην καθημερινή λειτουργία της οικονομίας, διατρανώνει ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος θα προεδρεύσει το μεσημέρι σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Στη σύσκεψη θα τεθούν επί τάπητος όλα τα δεδομένα, όπως αυτά .........

διαμορφώνονται, με στόχο την αποκλιμάκωση της έντασης και την αναστολή των… σκέψεων των αγροτών να προχωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις διαρκείας.

Στο Μέγαρο Μαξίμου πάντως διαπιστώνουν τη διαφορετικότητα της περίπτωσης των αγροτών, που σε αντίθεση με άλλους επαγγελματικούς κλάδους, όπως πολύ πρόσφατα οι εργαζόμενοι στο Μετρό, δεν έχουν οδηγήσει στα άκρα την αντιπαράθεση, αλλά επιδεικνύουν σύνεση και διάθεση συνεννόησης με την κυβέρνηση.

Χθες υπήρξε συνάντηση των Αθανάσιου Τσαυτάρη και Μάξιμου Χαρακόπουλου με τον Δημήτρη Σταμάτη, ώστε να ενημερωθεί ο Υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά για τις τελευταίες εξελίξεις, ώστε να προετοιμάσει τη σημερινή σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό.

Οι αγρότες από την πλευρά τους παραμένουν στους δρόμους, χωρίς ωστόσο να προχωρούν σε αποκλεισμό των οδικών δικτύων, καθημερινά ωστόσο παρατηρείται αύξηση και πύκνωση στις τάξεις τους.

Υστερόγραφα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.