Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 9ης Φεβρουαρίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο ΘΑΡΡΟΣ της Μεσσηνίας

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ
Σε απόγνωση και δίχως αποζημίωση οι αγρότες…


Σε απόγνωση είναι οι παραγωγοί τις Τριφυλίας που είδαν τα........

θερμοκήπια και τις καλλιέργειές τους να καταστρέφονται από την προχθεσινή δυνατή χαλαζόπτωση και, όπως είναι σήμερα ο Κανονισμός των ΠΣΕΑ, μένουν χωρίς αποζημίωση!

Χθες, μετρώντας τις πληγές, αναδείχθηκε το μέγεθος της καταστροφής, η οποία για τις υπαίθριες καλλιέργειες είναι ολοσχερής, ενώ τεραστίων διαστάσεων στα θερμοκήπια.

Ήταν τέτοια η ένταση της χαλαζόπτωσης και τόσο μεγάλο και ακανόνιστο το μέγεθος του χαλαζιού, πρωτοφανές για την περιοχή, που κατάστρεψε θερμοκήπια τα οποία ήταν γυάλινα – είχαν διάφανα τζάμια – και έσπασαν, ενώ γεμάτα τρύπες διαφόρων μεγεθών έχουν τα νάιλον των υπολοίπων. Το, δε, κόστος αντικατάστασης των υλικών κάλυψης είναι τεράστιο και ανέρχεται τουλάχιστον σε 2.000 ευρώ ανά στρέμμα.

ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
Οι φοιτητές βγήκαν στο δρόμο


Παρά τη βροχή, οι φοιτητές του Τμήματος Λογοθεραπείας του ΑΤΕΙ Καλαμάτας συγκεντρώθηκαν χθες βράδυ στην πλατεία 23ης Μαρτίου, πραγματοποιώντας ακολούθως πορεία σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μεταφορά και απορρόφηση του τμήματός τους από το αντίστοιχο της Πάτρας, καθώς και για τη γενικότερη εφαρμογή του σχεδίου «Αθηνά» στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Διαβάστε στην ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ την παραμονή στην Καλαμάτα του Τμήματος Λογοθεραπείας του Α-ΤΕΙ. Ανακοινώσεις απο τη Διοίκηση και το διδακτικό προσωπικό. Διαμαρτυρία και αίτημα στήριξης απο την Τοπική κοινωνία και τους σπουδαστές.

Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή "ΦΩΝΗ" στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στις Βρυξέλλες του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά που παρά τη μείωση του κοινοτικού προϋπολογισμού κατάφερε το μέγιστο για την Ελλάδα. Έτσι την επταετία 2014-2020 περί τα 18,5 δισ. ευρώ συνολικά θα εισρεύσουν στην Ελλάδα, αρκεί να μπορεσει να τα απορροφήσει!
ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ σήμερα οι αγρότες της Τριφυλίας με συγκέντρωση στα Φιλιατρά στις 9 π.μ. Ψήφισμα με τα αιτήματα απο τον Αγροτικό Σύλλογο Φιλιατρών.
38 ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ σε Μεσσηνία-Λακωνία και Κορινθία σε ευρεία αστυνομική επιχείριση.
ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ βρήκε σε Τροχαίο 18χρονος στα Φιλιατρά.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ η Έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ανακοίνωσε χθες ο Δήμος Καλαμάτας, τονίζοντας οτι υπάρχει απόλυτη διαφάνεια και συνετή διαχείριση των οικονομικών.
ΑΥΞΗΤΙΚΑ δρα η γρίπη στην Ελλάδα διαπιστώνει το ΚΕΕΛΠΝΟ.
ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.