Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 5ης Φεβρουαρίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στην ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Οι βροχές έβγαλαν τόνους από σκουπίδια στον Αλφειό
Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας


Νέα επεισόδια στην ανεξέλεγκτη εναπόθεση των απορριμμάτων του ........

Δήμου Καλαμάτας αναμένονται να «παιχτούν» τις επόμενες ημέρες, μετά τις αρχικές κλητεύσεις που μοίρασε ο πταισματοδίκης Καλαμάτας τόσο στο δήμαρχο Παν. Νίκα όσο και σε μέλη της Δημοτικής Αρχής, για το θέμα που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας.

Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, αποκαλύφθηκε ότι η πρόσφατη πλημμύρα στον ποταμό Αλφειό από την κακοκαιρία παρέσυρε τεράστιες ποσότητες απορριμμάτων που είχαν αποθηκευτεί σε παράνομη χωματερή. Αυτή τη χρησιμοποιεί χωρίς άδεια ιδιώτης - εργολάβος με καταδίκες και σοβαρές εκκρεμότητες με τη Δικαιοσύνη. Η καταστροφή είναι μεγάλη, καθώς ο όγκος των απορριμμάτων κατέληξε στις εκβολές του Αλφειού και από εκεί στις ακτές της Ηλείας.

Η συγκεκριμένη παράνομη χωματερή στην περιοχή Φλόκα, δίπλα από τον ποταμό Αλφειό και σε απόσταση μόλις 6 χιλιομέτρων από τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας, κρύβει απίστευτες ιστορίες προκλητικής παρανομίας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Ελευθεροτυπίας». (…)

Διαβάστε στην ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας
ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΣΥΡΙΖΑ και συμφερόντων εναντίον του Τατούλη.
Πελοποννησιακός πόλεμος ξέσπασε για το δημοσίευμα του "Πρώτου Θέματος" με το ΣΥΡΙΖΑ να το υιοθετεί, τους 8 αντιπεριφερειάρχες και τον πρόεδρο του Πε.Συ. να καταγγέλλουν τους συκοφάντες και να μιλάνε για πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή "ΦΩΝΗ" στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΧΑΟΥΣ! Η αντιπολίτευση κατώτερη των περιστάσεων και παιχνίδια με τη νομιμότητα. Μια ενδιαφέρουσα ανάλυση του πολιτικού σκηνικού απο τον Θανάση Κουκοβίστα.
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ υψηλών προδιαγραφών της Καλαμάτας με τα έργα υποδομής και σύγχρονου εξοπλισμού. Ένας απολογισμός απο τον διοικητή Γ. Μπέζο και οι προοπτικές για τη νέα χρονιά.
ΠΥΛΩΝΑΣ της Περιφέρειας Πελοποννήσου ο Πολιτισμός. Σύσκεψη στην Τρίπολη της ηγεσίας της Περιφέρειας με τη Γ.Γ. Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.
ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ σήμερα στο υπουργείο Πολιτισμού για το κάστρο της Κορώνης.
ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ οι πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων της Τριφυλίας. Τα χωριά ερημώνουν και δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για... λάμπες!
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης με τους αγρότες της Αχαΐας, βουλευτές και στελέχη της ΔΗΜΑΡ απο τη Δυτική Ελλάδα.
ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.