Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 28ης Φεβρουαρίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΣΠ. ΙΩΑΝΝΟΥ
Ισόβια στο Βορειοηπειρώτη, 20 χρόνια στον Αλβανό


Για ανθρωποκτονία από πρόθεση που τέλεσαν σε ήρεμη ........

ψυχική κατάσταση καταδικάσθηκαν για δεύτερη φορά αργά χθες βράδυ από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Καλαμάτας ο Βορειοηπειρώτης και ο Αλβανός, οι οποίοι κάθισαν στο εδώλιο για τη δολοφονία του δικηγόρου Σπύρου Ιωάννου, στην Κυπαρισσία, τον Ιανουάριο του 2009.

Σε μια εξαντλητική διαδικασία, χθες, λίγο πριν από τις 11.00 το βράδυ, σε ό,τι αφορά το Βορειοηπειρώτη, που εξακολουθεί να αρνείται κάθε συμμετοχή, το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο κατά πλειοψηφία…

Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΠΡΟΣ ΑΔΕΙΔΟΤΗΣΗ της μεταβατικής εγκατάστασης διαχείρισης απορριμμάτων στο «Παλιοροβούνι». Εντός 10 ημερών στην Περιφέρεια η ΜΠΕ. Παραιτήθηκε από τον ΕΣΔΙΣΑ ο Στάθης Αναστασόπουλος.
Αυτό είναι το σημαντικό πρώτο θέμα στη «ΦΩΝΗ» στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
● ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΑΜΑΡΑ καταγράφει η νέα δημοσκόπηση της Marc, στην οποία ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται βραχεία κεφαλή στην πρόθεση ψήφου, ενώ κυριαρχεί η ΝΔ στην παράσταση νίκης.
● ΑΓΓΛΙΑ, ΑΙΓΥΠΤΟΣ, ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΒΕΤΙΑ, υπέβαλαν τις ενστάσεις για την επέκταση του ΠΟΠ Καλαμάτας στην Ε.Ε. Ερώτηση από τη ΔΗΜΑΡ για την αντιμετώπισή της.
● ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ η «Μυθική Πελοπόννησος» στη Νορβηγία, όπου ο περιφερειάρχης Π. Τατούλης παρουσίασε το πρόγραμμα.
● ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ονομασία το Στρατόπεδο Παπαφλέσσα, δήλωσε χθες ο δήμαρχος Παν. Νίκας. Απλά ένα κτίριο θα ονομασθεί «Σύνταγμα-Γιαννιτσά».
● ΨΗΦΙΣΜΑ για το Σχέδιο «Αθηνά» από τη Γενική Συνέλευση του Τμήματος Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας του ΑΤΕΙ Καλαμάτας.
● ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ θέματα της Μεσσήνης προωθούνται με επιτυχία μετά από συναντήσεις του δημάρχου Στ. Αναστασόπουλου στην Αθήνα.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.