Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 25ης Φεβρουαρίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

«ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ» πίσω από το έργο προστασίας των ακτών στο ,........

Ακρογιάλι! Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ ο ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία.
● Ο Πατσαρίνος ψήφιζε τον Αύγουστο υπέρ της αλίευσης βράχων από το Βενέτικο!
● Ο Πετράκος τον Οκτώβριο με αναφορά και ερώτηση στη Βουλή ήταν εναντίον!!!
● Οργή Τατούλη που διέταξε ΕΔΕ και καταγγέλει πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη «ΦΩΝΗ της Δευτέρας» που αποκαλύπτει τη μεγάλη αντίφαση και πολιτική υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην πρώτη σελίδα της «Φ» διαβάζουμε ακόμη:
• ΞΕΠΕΡΑΣΕ όλες τις προσδοκίες η χθεσινή συμμετοχή στις εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων, στο 9ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Μπόνους αντιπροσώπων, λόγω μεγάλης συμμετοχής σε Καλαμάτα, Τριφυλία και Μεσσήνη.
• ΜΕ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ θέσεις ο Γιάννης Δραγασάκης στην Καλαμάτα, όπου παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του για την οικονομική κρίση και τη διέξοδο από αυτή.
• Η «ΦΑΜΠΡΙΚΑ» εικονικών τιμολογίων για επιστροφή ΦΠΑ σε αγρότες «ακουμπά» και τη Μεσσηνία. Η υπόθεση στα δίχτυα του ΣΔΟΕ.
• BRAND NAME και στον Πολιτισμό με την ανάδειξη και προστασία αρχαιολογικών χώρων και μνημείων. Άρθρο του αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Απ. Παπαφωτίου.
• ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΗΣΑΝ οι φορείς για την τύχη του Τμήματος Λογοθεραπείας του ΑΤΕΙ Καλαμάτας; Μια παρουσίαση του θέματος από τον Θαν. Κουκοβίστα.
• ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ απέκλεισαν χθες αυτοκίνητο τυροκομικής εταιρείας γιατί έχουν μείνει απλήρωτοι. Το αυτοκίνητο «απελευθερώθηκε» μετά από δέσμευση της εταιρείας για εξόφληση μέσα στην εβδομάδα.


● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.